Familie restaurants regio Breda

Uit eten met de kinderen

Kindvriendelijke restaurants in de regio Breda

Hier lees je een overzicht van verschillende gezellige familierestaurants in de regio Breda. Vaak zijn ze goed te combineren met een fijne boswandeling of een ander familie uitje.

Familierestaurant Dennenlucht

Ook bij het sfeervolle restaurant Dennenlucht is het extra gezellig deze vakantie. Dennenlucht ligt aan de rand van het Mastbos bij Breda. De boerderij is verbouwd tot een erg sfeervol pannenkoeken en familierestaurant. Het heeft een grote speeltuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Als het weer wat minder is kunnen de kinderen ook spelen op de fijne speelzolder bij Dennenlucht. Er is een beam installatie waarbij er spelletjes op de vloer geprojecteerd worden. Lees hier meer over de openingstijden van Dennenlucht deze vakantie 

Familierestaurant de Hoge Neer

Het gezellige Pannenkoekenhuis De Hoge Neer ligt mooi naast een fantastische (gratis) speeltuin. Op donderdag geldt de Dolle Donderdag deal en deze hele vakantie geldt verder een lekkere koffie met appelgebak deal!  Kijk hier voor alle informatie over familierestaurant de Hoge Neer 

familie restaurant Hoge Neer

Familierestaurant De Pasta Kantine Breda

Uit eten met de kinderen in het centrum van Breda! De sfeer van De Pasta Kantine is gezellig, laagdrempelig en no-nonsens en daarom de perfecte plek om te eten met je familie. Je eet hier heerlijke pastagerechten. Kinderen zijn van harte welkom bij de pasta kantine en natuurlijk heeft de Pasta Kantine kinderstoelen. Naast een kindermenu met een kinderpasta en kinder-bolognaise, is er ook de mogelijkheid om een kleine portie pasta bestellen, ook zeer geschikt voor kinderen. 

Tip: De pasta kantine is super te combineren met een dagje winkelen in de binnenstad van Breda!

Familierestaurant Het Smokkelaartje

Het Smokkelaartje ligt in natuurgebied de Strijbeekse heide, waar je met de hele familie goed kunt wandelen en fietsen. Op het grote terras is het gezellig en kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en naar de dieren kijken. Voor kleine kinderen is er binnen een heuse een Smokkelaarsgrot met ballenbak, krijt- en magneetborden. 

Vanaf het restaurant kun je de oude Smokkelroute over de grens naar België wandelen of een van de andere leuke wandelroutes bij de Strijbeekse heide.

De menukaart van Het Smokkelaartje is gevarieerd. Naast pannenkoeken en smokkelhapjes kan je bijvoorbeeld ook heerlijke soepen en salades bestellen. 

De Koeckers pannenkoekenrestaurant

Kom gezellig met de kinderen naar de Koeckers deze vakantie. Dit gezellige pannenkoekenrestaurant is komende vakantie alle dagen open. Als het weer goed is, kunnen kinderen super leuk buiten in de grote speeltuin spelen. En is het weer minder, dan is er altijd de drakengrot om te spelen. Bij de Koeckers hoef je je niet te vervelen!  Lees hier alles over de openingstijden van de Koeckers 

De 7 Heuveltjes, leuk met kinderen

Aan de Galderseweg tegenover het Mastbos vind je eetcafé De 7 Heuveltjes.  Het is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het vlakbij gelegen speelbos met daarna een heerlijke familieborrel. Dit eetcafé heeft een heerlijke speeltuin voor de kinderen met met oa een draaimolen, tokkelbaan, klimrekken, glijbaan en (familie) schommels.

De menukaart heeft veel lekkers van lunch- en hoofdgerechten tot borrelhapjes en seizoensgebonden gerechten.  De kaart wordt met regelmaat veranderd. Natuurlijk is er ook een kinderkaart! Lees hier alles over de 7 heuveltjes 

Koffie drinken met lekkers bij The Cake Room in Breda

Geen restaurant wel een super tip voor als je overdag in de binnenstad van Breda bent met kids. The Cake Room is een super plek om heerlijk koffie, thee of een monster milkshake te drinken en te genieten van een heel veel lekkers! Een absolute topper!

Cake Room met kinderen Breda

Familierestaurant Brasserij Offcourse

Bij Brasserij Offcourse geniet je van een heerlijk onbeperkt grillbuffet zonder op de klok te kijken, met wisselende gerechten aangepast aan de seizoenen. Er zijn diverse salades, soepen, tapa’s, vlees en vis voorgerechtjes. De vlees en visgerechten worden á la minute voor jullie klaargemaakt op de grill. Ter afsluiting mogen jullie zelf een dessert samenstellen. Regelmatig kun je bij deze gezellige brasserij ook aanschuiven voor een heerlijke brunch. Brasserij Offcourse heeft een leuke speeltuin en een overdekte, super spannende en leuke adventure golfbaan.De Brasserij is deze carnavalsvakantie op maandag, dinsdag en woensdag gesloten en de overige dagen open vanaf 12 uur.   Kijk voor nog meer informatie op de website van Brasserij Offcourse. 

familie restaurant regio Breda

Treehousebar bij de Mosten

Dit gezellige eetcafé aan de Mosten heeft naast een leuke binnenruimte met speelhoek voor kinderen deze winter ook een echte Kidszone. Een overdekte speeltuin met springkastelen, waar kinderen van bezoekers van de Treehouse bar gratis mogen spelen.  Als het weer goed is kunnen kinderen ook in de grote speeltuin buiten spelen. En kennen jullie de gratis speurneuzen wandeling al? Een super wandeling om met kleine kinderen te doen!  Verder kun je bij de Treehousebar de hele winter Eisstock curling spelen. Een gezellige wandeling of een potje eisstock curling kan perfect afgesloten worden met een lekker hapje en een drankje.

Familie restaurant Rosa (en zwembad!)

Een ander leuk restaurant, midden in de natuur is restaurant Rosa. Maak een wandeling door de bossen en plof neer in het grand café gedeelte van het restaurant voor een heerlijk Belgische biertje. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich vermaken in de grote speeltuin, airtrampoline of op de pumptrackbaan (BMX fiets cross baan) of in het zwembad. Lees hier alles over restaurant Rosa en de openingstijden deze vakantie

familie restaurant Rosa

Familierestaurant Huis ten Bosch

Bij Huis ten Bosch is er zoals altijd veel gezelligheid. Dit kleinschalige gezellige restaurant heeft als specialiteit heerlijke pannenkoeken, maar ook de niet pannenkoeken fan zal hier lekker smullen. Zo kun je hier een super lekker biefstuk eten en ook de zalm kunnen wij van Go-Kids aanraden!

Tip: Bij dit restaurant schijnt een schat begraven te liggen....... Kun jij hem vinden? Met deze tips moet het jullie vast lukken Extra Tip: Wist je dat dit restaurant vlakbij het Laarzenpad in Chaam ligt? 

Bekijk hier het complete overzicht van kindvriendelijke restaurants in de regio Breda

Log In