Brasserij Offcourse
Wildertstraat 31, 4861 PS Chaam

Gezellig familie restaurant met speeltuin en een indoor minigolf baan

Familierestaurant Brasserij Offcourse

Kindvriendelijk restaurant Chaam

    schaken offcourse

Brasserij Offcourse is een gezellige plek voor de hele familie. Het restaurant met speeltuin is erg kindvriendelijk. Jullie kunnen hier terecht voor een lunch, brunch en gezellig familie diner. In een ongedwongen sfeer geniet je in dit familie restaurant binnen of buiten van de lekkerste gerechten. Het restaurant binnen is erg sfeervol en je kunt er erg gezellig zitten. Ook onder de overkapping is het super gezellig. Voor de kinderen is er een kast met diverse spelletjes en kleurplaten. Dan is er binnen, net buiten het restaurant nog een apart speelhuisje en daarnaast een kast met een grijpautomaatje, succes gegarandeerd!

Buiten kan je heerlijk op het zonovergoten terras zitten. Het is een locatie die voor jong en oud geschikt is. Met kinderen is het fantastisch omdat ze zich goed kunnen vermaken in de leuke speeltuin en de ouders kunnen heerlijk even relaxen. 

offcourse overkapping     binnen offcourse

Speeltuin

Naast lekker eten, kunnen jullie hier ook van alles beleven. Zo is er buiten naast het terras een adventure speeltuin met mooie speeltoestellen. Ook is er een groot schaakspel en is hier bij Brasserij Offcourse bij goed of minder lekker weer genoeg te beleven.

 

Indoor adventure golfbaan

Binnen in de overdekte hal kunnen jullie de 18 holes van de adventure golfbaan spelen. Het is echt een avontuur, jullie maken een reis door het Midden Oosten. Vliegen door naar de Jungle, gaan op avontuur in Mexico en eindigen in de rimboe van Afrika.

Tip: Deze leuke brasserij is ook goed te combineren met het vlakbij gelegen kabouterpad in Chaam

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor