Pannenkoekenrestaurant De Hoge Neer

Hoge Neerstraat 1, 4873 LM Etten-Leur

Pannenkoeken eten bij De Hoge Neer

Uit eten met kinderen in Etten-Leur

Dit gezellige pannenkoekenhuis met terras ligt direct naast de grote en super leuke speeltuin De Hoge Neer. Super leuk om te combineren dus!

Stel zelf je eigen pannenkoek samen bij De Hoge Neer 

Er kan niets op tegen een oer-Hollands goede pannenkoek. In dit pannenkoekenrestaurant eet je de lekkerste pannenkoeken, iedere dag vers bereid door de chef met lokale producten uit Etten-Leur en omgeving. Zo maken ze hier het beslag met meel van Molen de Lelie.

Ga je voor een traditionele pannenkoek? Of toch liever een boeren, glutenvrije of vegan pannenkoek? Zoveel mensen, zoveel smaken en net zoveel verschillende soorten pannenkoeken bij De Hoge Neer. Omdat ze dat goed weten bij dit familie restaurant, mogen de gasten hier hun allerlekkerste pannenkoek zelf samen te stellen! Van fruit tot groenten, van hartig tot bolletjes ijs: jullie mogen het zelf kiezen!

Voor de gasten die liever iets anders dan een pannenkoek eten, zijn er natuurlijk ook andere lekkere (lunch)gerechten verkrijgbaar.

Bekijk hier de menukaart

Kinderfeestje: speeltuin en pannenkoekenrestaurant

Het pannenkoekenhuis en het terras grenzen aan de 4000m2 grote kinderspeeltuin De Hoge Neer, waardoor je makkelijk een oogje in het zeil kunt houden op spelende kinderen. Vooral met kinderfeestjes! Sluit een middagje speeltuin af met een pannenkoek in het restaurant, om het feestje compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes bij De Hoge Neer.

Speeltuin de Hoge Neer

Al jaren is de familiespeeltuin De Hoge Neer bekend in Etten-Leur. Stichting Speeltuin de Hoge Neer doet er alles aan om de speeltuin goed te onderhouden. Omdat de stichting geheel afhankelijk is van giften doneert pannekoekenhuis De Hoge Neer onder andere bij een kinderfeestje 0,50 per kind aan de stichting. Ook sponsoren ze pannenkoeken voor de vrijwilligers bij alle leuke events die door de stichting in speeltuin De Hoge Neer worden georganiseerd! 

Binnen spelen bij de Hoge Neer

Iets minder mooi weer? Binnen hebben ze bij het pannenkoekenhuis een speelhoekje met boerderij dieren en kleurplaten voor eindeloos kleurplezier.