Gezellig met de kinderen uit eten in een familierestaurant

Familierestaurant Huis ten Bosch

Bekijk hier de take away mogelijkheden van Huis ten Bosch

Huis ten Bosch is een gezellig familierestaurant met als specialiteit pannenkoeken gemaakt van scharreleitjes, biologische melk en door de wind gemalen biologische bloemsoorten. Daarnaast is er een uitgebreide keus uit kleine-, voor-, hoofd- en nagerechten. Ook kunnen de papa's en mama's hier verschillende lekkere biertjes drinken.

Uit eten met kinderen

Dit gezellige en kleinschalige familierestaurant heeft een mooie (water) speeltuin buiten. En als het geen buitenspeelweer is, is dat geen probleem. Binnen zijn veel verschillende leuke spelletjes die je met de kids aan jullie tafel kan spelen. Er staan verschillende kasten met spelletjes in het restaurant!

En ken je Wompert en Bies al? Deze gezellige kabouters en hun vrienden zijn overal in het pannenkoekenhuis terug te vinden.

Huis ten Bosch ligt net buiten Breda. Je bent er in een paar minuten maar hebt het gevoel dat even helemaal weg bent uit de stad. Op het terras staan verschillende leuke vogelhuisjes waar in het seizoen de vogeltjes een nestje maken.

Wil je een stuk fietsen en een pannenkoek eten? Huis ten Bosch is aangesloten op het fietsnetwerk. Hierdoor kan je zeer eenvoudig een fietsroute rondom het restaurant plannen. Plan hier een leuke fiets route naar of via het pannenkoekenhuis.

Wil je liever wandelen? Geen probleem, het leuke en stoere laarzenpad in Chaam start vlak bij Huis ten Bosch!

Geocachen of schatzoeken bij Huis ten Bosch

Psst, weet je wel dat hier ergens bij het restaurant een schat begraven ligt? Met deze tips kan je hem vinden  Of gebruik de QR-code in het restaurant!