Ruiterspoor 71, 4911 BA Den Hout

Een gezellig pannenkoekenhuis met binnen- en buitenspeeltuin voor de hele familie

Pannenkoekenhuis Koeckers

Dit super sfeervolle familierestaurant heeft verschillende thema ruimtes waar jullie heerlijk met het gezin uit eten kunnen.  Naast pannenkoeken staat er nog veel meer lekkers op de kaart.  Natuurlijk is er genoeg te spelen en ontdekken voor kinderen. Dit familierestaurant heeft het allemaal! 

familierestaurant koeckers

familierestaurant Koeckers den hout

Uit eten met kinderen 

In dit sfeervolle familierestaurant wanen jullie je in de magische wereld van de Koeckers. Pannenkoekenhuis Koeckers heeft zes knusse themaruimtes met elk een eigen Koeckersverhaal. Zo is er een Heksenkeuken, een Botenhuys, een heuse Koningskamer en nog veel meer.

Bij de Koeckers eet je heerlijke pannenkoeken en kids krijgen écht Koeckersgeld bij hun pannenkoek en ijsje. Met deze Koeckers Ducaten kunnen ze in Puk's schatkamer een leuk cadeau kopen.

familierestaurant Koeckers

Binnenspelen bij de Koeckers

Kinderen kunnen heerlijk spelen bij de Koeckers. Ze roetsjen van de glijbaan naar beneden en ontdekken daar een speelgrot. Hier kunnen ze klimmen en klauteren op de klim muur, een tekenfilm kijken in de biosgrot of de vriendelijke draak bezoeken....

binnen spelen koeckers

binnen spelen bij de koeckers

Terras, speeltuin en mini golf 

Bij lekker weer is het terras open en kunnen kinderen buiten spelen in de Koeckerstuyn. Dit is een enorme speeltuin met een lange glijbaan, een reuze schommel, trampolines, een grote springheuvel en een waterpomp.

Naast de speeltuin ligt de prachtige Koeckers golfbaan met 18 spannende holes. (Om mini golf te spelen betaal je wel een klein bedrag per persoon)

Ook voor een super geslaagd kinderfeestje kun je hier terecht.

Binnen spelen bij de Koeckers 

Buiten spelen bij de Koeckers 

Bekijk hier de Take Away mogelijkheden van de Koeckers

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor