Koeckers pannenkoekenrestaurant  

Ruiterspoor 71, 4911 BA Den Hout

  Pannenkoekenhuis de Koeckers

  Uit eten met kinderen 

  In dit sfeervolle pannenkoekenhuis wanen jullie je in de magische wereld van de Koeckers. Familierestaurant Koeckers heeft zes knusse themaruimtes met elk een eigen Koeckersverhaal. Zo is er een Heksenkeuken, een Botenhuys, een heuse Koningskamer en nog veel meer.

  Bij de Koeckers eet je heerlijke pannenkoeken en kids krijgen écht Koeckersgeld bij hun pannenkoek en ijsje. Met deze Koeckers Ducaten kunnen ze in Puk's schatkamer een leuk cadeau kopen.

  Binnenspelen bij de Koeckers

  Kinderen kunnen heerlijk spelen bij de Koeckers. Ze roetsjen van de glijbaan naar beneden en ontdekken daar een speelgrot. Hier kunnen ze klimmen en klauteren op de klim muur, een tekenfilm kijken in de biosgrot of de vriendelijke draak bezoeken....

  Terras, speeltuin en mini golf 

  Bij lekker weer is het terras open en kunnen kinderen buiten spelen in de Koeckerstuyn. Dit is een enorme speeltuin met een lange glijbaan, een reuze schommel, trampolines en een grote springheuvel..

  Naast de speeltuin ligt de prachtige Koeckers golfbaan met 18 spannende holes. (Entree voor deze baan is € 5,- per persoon)

  Ook voor een super geslaagd kinderfeestje kun je hier terecht.

  Adres

  • Adres: Ruiterspoor 71
  • Stad:  Den Hout
  • Land:  NL
  • Postcode:  4911 BA