Restaurant en terras Ponderosa

Maaijkant 23-26, 5113 BD Ulicoten

Familierestaurant met terras en speeltuin 

Recreatiepark Ponderosa heeft een mooi restaurant met heerlijk terras waar je in het weekend met de hele familie terecht kan voor een drankje, ijsje, lunch of diner. Voor fietsers is dit een leuke stopplek, want het ligt midden in de natuur. Kom zondag langs voor koffie, lunch of een borrel om het weekend gezellig af te sluiten.

Kindvriendelijk uit eten

Op vrijdagavond kun je heerlijk eten in het restaurant terwijl de kinderen zich in het zwembad vermaken. Er is dan muziek, opblaasbeesten en discoverlichting tijdens de vrijdagse Poolparty. Fijn is dat jullie door de ramen in het restaurant de kinderen in het zwembad kunnen zien. (niet horen gelukkig!)

Op zaterdagavond kunnen jullie samen eten en drinken, samen genieten. Ongedwongen en gastvrij het a la carte menu. Gerechten die met zorg zijn samengesteld door de keukenbrigade.

Tip voor een zondagmiddaguitje, kom zwemmen in het overdekte zwembad om vervolgens lekker op het verwarmde en overdekte terras een drankje en/of lunch te nuttigen. Maak een wandeling door de bossen en plof neer in het grand café gedeelte van het restaurant voor een heerlijk Belgische biertje. Ook voor kinderen van alle leeftijden kunnen zich vermaken in de grote speeltuin, airtrampoline of op de pumptrackbaan (BMX fiets cross baan)

Op vrijdag en zondag kunnen jullie gerechten betellen van de kleine kaart en op zaterdagavond is het A la carte.

Kijk voor de seizoensgebonden openingstijden hier