Wandelen in de natuur van de Strijbeekse heide en daarna lekker wat eten of drinken en spelen bij het Smokkelaartje

Familierestaurant het Smokkelaartje

Kindvriendelijk restaurant met speeltuin, terras en ballenbak  

Het Smokkelaartje ligt in het midden van een prachtig natuurgebied, waar je goed kunt wandelen en fietsen. Op het grote terras is het gezellig en kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en naar de dieren kijken.

Voor kleine kinderen is er binnen een heuse een Smokkelaarsgrot met ballenbak, krijt- en magneetborden. Via beloopbare glazen vloerdelen kun je als ouder een oogje op de kids houden als ze aan het spelen zijn in de ballenbak.

De menukaart van Het Smokkelaartje is gevarieerd. Naast pannenkoeken en smokkelhapjes kun je bijvoorbeeld ook heerlijke soepen en salades bestellen. De kok werkt graag met streekproducten. Zo komt het meel van de pannenkoeken van de Molen uit Ulvenhout. De honing komt van de Bijenboerderij en de heerlijk schapenkaas komt van de Schaepsdyck uit Gilze.

Wandel het Smokkelpad naar België vanuit het Smokkelaartje

Vanaf het restaurant kun je het oude Smokkelpad over de grens naar België wandelen of een van de andere leuke wandelroutes bij de Strijbeekse heide. Kijk hier voor een kaartje

Speurtocht en GPS tocht voor kinderen

Voor gezinnen met kleine kinderen is er een speurtocht en voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of 10 een GPS tocht beschikbaar bij het Smokkelaartje. Kijk hier voor meer informatie

Wil je zelf op zoek naar schatten , lees dan ons blog over geocaching met kids