Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht in Breda

Familierestaurant met speeltuin in het bos 

Take Away bij Dennenlucht

Dennenlucht is een gezellige boerderij aan de rand van het Mastbos bij Breda. De boerderij is verbouwd tot een super sfeervol familierestaurant.

Speeltuin en speelzolder voor kinderen

Dennenlucht heeft een mooie grote speeltuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl jullie als ouders fijn op het grote terras genieten. Als het weer wat minder is kunnen de kinderen ook spelen op de speelzolder bij Dennenlucht. Er is een beam installatie waarbij er spelletjes op de vloer geprojecteerd worden.

Wandelen met kinderen in het Mastbos

Wist je dat het super leuke vlonderpad in het Mastbos vlakbij Dennenlucht te vinden is? Een wandeling op het vlonderpad in het Mastbos is dus super te combineren met een hapje en drankje bij Dennenlucht. Kijk hier voor een kaartje ter inspiratie  

Ook kun je een met de familie leuke wandeling lopen vanuit Dennenlucht via route.nl 

Kinderpannenkoeken met Jaap Dukaten

Bij de kinderpannenkoeken krijgen kinderen Jaaps dukaten. Hiermee kunnen de kinderen zelf in het mooie winkeltje van Jaap een cadeau kopen.

Natuurlijk kan je hier ook je kinderfeestje vieren. Klik hier voor meer informatie over de kinderfeestjes bij Dennenlucht.

Activiteiten bij Dennenlucht

Lekker suppen op de Galderse meren of wat dacht je van kruisboog schieten of liever een potje bubbel voetballen?  Het kan allemaal bij Dennenlucht in samenwerking met Ride Along.

Suppen bij dennenlucht > Kijk hier voor alle info
Bubbel voetballen bij dennenlucht >Kijk hier voor alle info 
Kruisboog schieten bij dennenlucht > Kijk hier voor alle info

Speurtochten en meer bij Dennenlucht Speurtochten