De 7 heuveltjes Breda  

Galderseweg 27, 4836 AC Breda

  Eetcafé De 7 heuveltjes

  Dit super gezellige eetcafé met heerlijk terras en leuke speeltuin ligt aan de Galderseweg, recht tegenover het Mastbos.

  Het is een eetcafé met een ongedwongen uitstraling én een Bredase sfeer. Met de Bredase sfeer wordt bedoeld het onder elkaar zijn, gezelligheid, gemoedelijkheid, en geen Haagse bluf. Aan de voor- en zijkant van de 7 heuveltjes zijn ruime, zonnige terrassen en in de winter is er een verwarmd terras.

  Speeltuin met draaimolen

  En super leuk voor de kids, er is een authentieke speeltuin met oa een draaimolen, tokkelbaan, klimrekken, glijbaan, (familie) schommels en een zandbak voor de kleintjes.

  De 7 heuveltjes is een ideale uitvalsbasis voor een boswandeling of een bezoek aan het vlakbij gelegen speelbos met daarna een heerlijke familieborrel.

  De menukaart biedt veel lekkers van lunch-, hoofdgerechten, borrelhapjes en seizoensgebonden gerechten. De kaart wordt met regelmaat veranderd. Natuurlijk is er ook een kinderkaart!

  Feestje met de klas of familie?

  Bij de 7 heuveltjes kun je perfect een familie feest of klassenborrel vieren. Een klassenborrel kost €5 per kind, daarvoor krijgen de kids chips, ijsje en opbeperkt ranja. Ook aan de ouders is gedacht, tijdens de klassenborrel wordt er twee keer met de bitterballen rond gegaan.

  En wist je dat ze bij de 7 heuveltjes voor feestjes ook een hout gestookte pizzaoven hebben? Kids kunnen dan zelf hun pizza bakken.

  Je kunt een receptie, feest, brunch of BBQ in zijn geheel in overleg en naar eigen wens samen te stellen. Meer info

   

   

  Adres

  • Adres: Galderseweg 27
  • Stad:  Breda
  • Land: 
  • Postcode:  4836 AC