De Ruyterkade 151, 1011 AC Amsterdam

Aloha Amsterdam (voorheen bekend als Powerzone) biedt je verschillende mogelijkheden voor een leuk uitje met de kinderen. Bowlen, lasergamen, (glow-in-the-dark) minigolf.... met als thema 'Haiwaïaans' Bovendien kan je er eten in het restaurant met een menukaart voor jong en oud. 

Lasergamen, bowlen, Glow minigolf en karaoke in Amsterdam

De indoor fun locatie Aloha Amsterdam in thema Hawaii heeft een oppervlakte van maar liefst 2.000m2 met terras, waardoor er genoeg ruimte is voor alle attracties: van lasergamen tot karaoke en van bowlen tot glow-in-the-dark minigolfen. Bovendien zijn er 2 karaokerooms die je kan huren voor minimaal 2 uur (per booth minimaal 4 tot maximaal 8 personen).

Samenwerking tussen Cannibale Royale, Nieuw Amsterdam en Hannekes Boom 

Wat voorheen bekend was als Powerzone BBQ & GRILL Amsterdam is overgenomen door het nieuwe paradijs: Aloha. Eigenaren van de succesvolle Amsterdamse Nieuw Amsterdam, Cannibale Royale en Hannekes Boom hebben Aloha op te bouwen en te introduceren met het exotische thema: een vrolijke locatie om met vrienden, familie en kinderen wat leuks te beleven! 

Uit eten bij Aloha in Amsterdam 

Natuurlijk kan je ook een hapje komen eten met de kinderen bij Aloha. Er is een speciale menukaart met maaltijden als ravioli (vegan), burgers, ribs en meer. Je kan genieten van de meest tropische cocktails en voor de kinderen zijn er pannenkoeken of een verrassingsbox met patat, snacks en een speelgoedje. 

Kinderfeestje bij Aloha Amsterdam

Beleef bij Aloha Amsterdam een onvergetelijk kinderfeestje met je vrienden en/of vriendinnen! Je kan kiezen uit één of meerdere activiteiten als bowlen, lasergamen en glow minigolfen. 

Meer informatie

 

Footer_Inschrijven_Go_kids

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor