Het weekend staat weer voor de deur... wat ga jij voor leuke dingen doen met de kinderen? Check onze Weekendtips hieronder, mét de tofste speeltuinen in en om Amsterdam! Meer ideetjes nodig? Je vindt ze in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Veel plezier!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
 
 
Bij Ginger & Ale kunnen kids zondag meedoen aan een toffe DJ workshop - leren DJ-en van échte professionals. Vooraf aanmelden!
Zangers en zangeressen opgelet: Zangschool Singing Circle in Amsterdam organiseert a.s. zaterdag een Kids Edition Open Dag (8-18 jr). 
Kindertheater De Toverknol heeft een nieuwe voorstelling - Onderwaterwereld. Zorg dat je die gaat zien vóór eind oktober...
Laat je voorlezen in het Tropenmuseum tijdens de nieuwe voorleesochtenden met Oma Rosa. Voor kinderen vanaf 3 jaar. 
Zondag is de Dam tot Damloop en dus ook de mini-versie voor kids - in Zaandam én in Amsterdam-Noord kun je ze toejuichen.
Heerlijke meezingvoorstelling in Het Concertgebouw: Ruud Bos en zijn muziekvrienden met de grootste Fabeltjeskrant-hits.

Naar 't theater of een film!

‍‍‍RIJKSMUSEUM FAMILIEDAG‍‍‍ 
Tip voor volgend weekend: na eerdere grote successen organiseert het Rijksmuseum op zondag 29 september opnieuw een (gratis t/m 18 jaar) familiedag! Dit keer leer je van alles over Rembrandt en kunnen de kinderen door het hele museum de leukste onderzoeksopdrachten doen. 
De leukste speeltuinen
Indoor speeltuin Monkey Town Uithoorn is perfect om te gaan spelen. De kids gaan er helemaal los en jij kunt lekker relaxen!
Speeltuin Amstelpark is een geweldige plek om te gaan spelen, met niet alleen speeltoestellen maar ook verschillende attracties.
Heerlijk natuurlijk spelen in Noord? In het Noorderpark heb je een heerlijke natuurspeeltuin, of ga naar de speeltuin bij NoordOogst...
Candy Castle: heerlijke binnenspeeltuin in West, heel bijzonder in een voormalge kerk. Helemaal in snoepsferen!
Lekker indoor spelen in ZuidOost? Dan ga je natuurlijk naar Ballorig Gaasperplas, met door de week een special peutertarief tot 12.00u. 
In Oost, aan de rand van het Flevopark, vind je Jeugdland - de grote en gratis toegankelijke avonturenspeelplaats.
Spelen én dieren, dat vind je op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen. Gratis toegang, perfect dagje uit met je gezin.
Midden in het oude dorp Sloten, vlakbij Badhoevedorp, vind je Speeltuin Sloten - lekker veilig en overzichtelijk spelen!
In hartje Amsterdam, aan het Weteringsplantsoen, ligt de oudste speeltuin van Amsterdam: UJ Klaren. Wanneer was jij daar voor t laatst?
De Geitenboerderij in het Amsterdamse Bos mag natuurlijk niet ontbreken - wat een heerlijke plek voor met je kinderen.
Alles van 'Spelen en ontdekken' ►