Hai, hoe is het? Kids alweer een beetje gewend aan het schoolleven? Ga lekker dit weekend iets leuks doen met ze... wij hebben Weekendtips voor je én superfijne FeestjesTips. Natuurlijk kun je nog meer inspiratie opdoen in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Veel plezier!
groetjes, Anneke & Nadine

 

 

Kindermuziekfestival

Het Kindermuziekfestival komt volgend weekend naar Tolhuistuin Amsterdam. De afgelopen edities in Bergen en Ruigoord waren binnen no-time uitverkocht. Er zijn gelukkig nog kaarten voor Tolhuistuin, dus zorg dat je op tijd bent om die te bemachtigen. 
Kaartjes kopen
 

Fortenfestival

Van 7 t/m 15 september is het Fortenfestival in Nederland, dus ook op de forten van de Stelling van Amsterdam.
Op heel veel forten rondom Amsterdam staan extra leuke activiteiten op de planning voor jong en oud. Kijk snel wat er allemaal te doen is en plan je Fort-uitje in de komende week.
Fortenfestival op de Stelling van Amsterdam
Alle agendatips! ►
Gisteren is NTF Jong gestart: tot en met 15 september kun je nog naar de beste jeugdvoorstellingen van afgelopen seizoen!
 
Nice: het Noorderparkfestival is er weer! Superleuk om met je kids naartoe te gaan - dit gratis culturele festival in Noord.
Ken je De CLUB al? Elke woensdag een bijzondere workshop voor kids - komende week Tattoos & Tekenen met Ben in de Boevenclub.
 
Weet je wat een toffe sport is voor kids? Klimmen! Het kan al voor kinderen vanaf 4 jaar bij de kidsclubs van Klimhal Amsterdam!
 

Naar 't theater of een film!

De leukste kinderfeestjes!
Supervet: 'Geheim Agent Bootcamp-feestje' van Bootcamp4Kids (met Go-Kids Korting!). Voor kids die topgeheimen kunnen bewaren.
Kanofeestje, vlotten bouwen of een zeilfeestje? Bij Watersportcentrum Sloterplas zorgen de deskundige instructeurs voor een topfeestje.
 
Poel's Up in Amstelveen heeft een nieuw kinderfeestje: Bootcamp Kids met High Tea. Klinkt top voor jouw sportieve lekkerbek-jarige, toch? 
Op zoek naar een sportief kinderfeestje? Check Sport4kidz: met ruim 20 verschillende feestjes zit er vast iets voor jullie tussen!
 
Houdt jouw jarige kind van skaten? Een skatefeestje van This is Soul is leuk voor alle kids, of ze nu wel of geen skate-ervaring hebben!
Bij restaurant Ginger & Ale in Oost kun je niet alleen fijn eten met kids, ze regelen ook de leukste feestjes voor je - er is van alles mogelijk.
 
Scopo Atletico regelt voor jou de tofste beweegfeestjes op de plek die jij uitkiest. Bijvoorbeeld met Levend Stratego - altijd een hit bij kids!

Feestje bij Circus Kristal: de kids gaan lekker aan de slag met circusacts, zo leuk.... bij hen in Noord of op een plek die jij uitkiest. 

 
Het Scheepvaartmuseum is machtig mooi voor een uitje met kids, maar je kunt er ook een vet kinderfeestje vieren. Heb je dat al eens gedaan?

Monkey Town Uithoorn: heerlijke plek voor een kinderfeestje. Indoor spelen, als je wilt in combi met sportactiviteiten bij Amstelhof!

Heel veel feestjes op onze site! ►