NTF Jong: In de kelder staat een huis (2+) van Tg Winterberg in Theater de Meervaart

Tg. Winterberg en STIP Theaterproducties komen tijdens het NTF Jong naar De Meervaart met een heerlijke jeugdvoorstelling: In de kelder staat een huis, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Over de kindervoorstelling In de kelder staat een huis (2+) van TG Winterberg

Een avontuurlijke muis droomt in haar kelder over wat er niet is, maar zou kunnen zijn. In de kelder staat een huis is een beeldende voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het ontstaan van een nieuwe wereld. Omdat je met je eigen fantasie nooit alleen hoeft te zijn.

Dit verhaal is ook verschenen als boek, geschreven door Mark Haayema.

Over NTF Jong, het Nederlands Theaterfestival

NTF Jong in Amsterdam is de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival met kindervoorstellingen op allerlei verschillende (theater)locaties in Amsterdam, waaronder Theater De Krakeling, Plein Theater, Podium Mozaïek, Theater de Meervaart en het Bijlmer Parktheater.

Deze voorstelling is genomineerd voor een Gouden Krekel voor meest indrukwekkende podiumprestatie.

Naar de theatervoorstelling In de kelder staat een huis in De Meervaart? 

De voorstelling speelt op zondag 8 september om 10.30 en 12.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 8 (excl. boekingskosten). 

Kun je vandaag helaas niet? Of ga je liever naar Theater De Krakeling? Op woensdag 11 september is de voorstelling te zien in Theater De Krakeling!

Foto: Kamerich & Budwilowitz

Bestel kaartjes