NTF Jong: Pak 'm (3+) door BonteHond in PLEIN THEATER

Het NTF Jong festival presenteert het beste jeugdtheater van het afgelopen seizoen. Tijdens het festival zijn er voorstellingen voor alle leeftijden te zien in verschillende Amsterdamse theaters. Voorstellingen die genomineerd zijn voor de ZAPP theaterprijs en de Gouden Krekel, daarnaast presenteert elk theater zijn eigen favorieten in de categorie: De keuze van.

In PLEIN THEATER speelt opnieuw PAK'M van BonteHond!

Over de voorstelling PAK 'M

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M! 

Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar- aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Over BonteHond

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias. Een sterk fysieke voorstelling voor jong en oud, die minstens zo leuk voor volwassenen is als voor kinderen. Language No Problem.

BonteHond maakt uitdagend, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt.

Over NTF Jong: de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival

NTF Jong in Amsterdam is de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival met jeugdvoorstellingen op allerlei verschillende (theater)locaties in Amsterdam, waaronder Theater De Krakeling, Plein Theater, Podium Mozaïek, De Meervaart en het Bijlmer Parktheater.

Gaan jullie ook genieten bij PLEIN THEATER?

BonteHond voert Pak'M twee keer op in PLEIN THEATER:

  • om 11.00 uur 
  • om 15.00 uur

Voor meer informatie over de voorstelling en het boeken van tickets (online zijn ze goedkoper!) ga je naar de website van PLEIN THEATER.

Foto: Kamerich & Budwilowitz

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!