Zo - het weekend staat weer voor de deur. Wil jij Sint-dingen gaan doen of misschien juist niet? Je vindt genoeg mogelijkheden in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Veel plezier met de kids dit weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
Even lekker uit eten met de kids? Ga naar MOJA op IJburg: smullen én spelen, met nu Sintplaten kleuren en een lekkere beloning... hmmmm....
Zaterdag en zondag kun je bij het Rijks naar het Hierteekenen Festival, bomvol kidsactiviteiten met als inspiratiebron Rembrandt. 
De inschrijving voor de nieuwe cursussen is begonnen. Tot 5 december kun je je kids (6-14 jr) aanmelden voor ARTIS-Ateliers.
Circus Kristal komt weer met de Ruige Rakkers spelen bij Pllek - helemaal gezellig en gratis meedoen, top toch?
Maak je eigen herinneringsdoosje in het Tropenmuseum en kom alles te weten over Dia de Muertos in de tentoonstelling FEEST! Wereldwijd.
In het Van Gogh Museum kunnen de kids meedoen met een workshop Korenveld met Kraaien - gezellig in het Kinderatelier.
Zondag is het Open middag bij de heerlijke interactieve gym Friends call me Jim. Ga eens kijken hoe leuk het daar is voor de kids!
Superleuk Kids Winterfestival voor kinderen van 4 t/m 10 jaar uit Amstelveen eo bij turnvereniging i-Turn - vooraf kaartjes regelen!
 
 
Sinterklaas activiteiten
Er is nog een restje intochten: bijvoorbeeld op IJburg en in Ouderkerk aan de Amstel, en ook in 't Gooi nog een aantal!
Zondag in het Binnenhof van Stadshart Amstelveen een gezellig Sinterklaasfeest! Met pakjeskoets, sintdisco en pietentrein.
Naar de film bij Monkey Town Uithoorn! Op het podium vertonen ze de film De Brief voor Sinterklaas  - heerlijk tussen t spelen door.
Zaterdag 23 november om 15.00 uur kun je bij Casperle meedoen aan de workshop Sint-gedichten schrijven. Voor kids vanaf 8 jaar! 
Naar 't theater of een film!
Ga lekker op reis met muzikale wereldritmes bij Casa Munganga:  met Olaf Keus op ontdekkingsreis langs slagwerkinstrumenten.
Woensdag as. is er een mooi kinderconcert in het Concertgebouw: Sinterklaas met Nienke en Ome Cor - leuk voor het hele gezin!
Alle agendatips! ►