Zondagmorgen in ITA presenteert Landing: Een muzikaal-zintuiglijke voorstelling, voor iedereen die weleens vol verbazing iets heeft laten vallen.

Over de voorstelling Landing

Landing gaat over landen, op een nieuwe plek aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen. En dan ben je, floep, ergens beland. Op aarde bijvoorbeeld. 
Of in een rare theatervoorstelling met je papa of mama – of je baby of peuter. 
Heb je je moeten haasten? Ben je al geland? Landen, was dat niet iets met zwaartekracht? Klinkerdingklong !! Daar vallen de fietsbellen! En wofff...een kussen. 
Dat klinkt als een liedje.
Keer alstublieft terug naar je plaats, gordels vast, wij gaan landen. 
Kaboem-plats-rakata...!

Over Jasmin Hasler

Theatermaker Jasmin Hasler maakt voorstellingen voor de allerjongste kinderen van nul tot vier jaar. Ze boekte eerder veel succes in binnen- en buitenland met haar voorstelling Potjesman, over een man die leeft tussen potjes die elk een eigen wereld voorstellen. Haar nieuwe project Landing ging april 2019 in première tijdens festival 2 Turven Hoog.

Landing is gemaakt met beeldend kunstenaar Esmé Valk, die met haar kennis van tactiele materialen en de spel- en bewegingsontwikkeling van jonge kinderen een uniek, sculpturaal landschap samenstelde.

“Potjesman (maakt) glashelder duidelijk hoe weinig een kind nodig heeft om tot spel te komen. Een fijne voorstelling, gevuld met klein geluk.” **** Theaterkrant

"Landing is een lieve voorstelling. Zo eentje die kinderen uitdaagt om zelf te gaan ervaren en experimenteren. " Theaterkrant

Gaan jullie ook genieten van deze Zondagmorgen in ITA?

Voor meer informatie over de voorstelling en het boeken van tickets ga je naar de website van Internationaal Theater Amsterdam.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!