In het Van Gogh Museum aan het museumplein in Amsterdam kun je bijna wekelijks deelnemen aan een supertoffe workshop. Kom op zaterdag 23  en zondag 24 november naar het Van Gogh Museum en doe mee met de workshop 'Korenveld met Kraaien'. 

Kinderworkshop: Korenveld met Kraaien in het Van Gogh Museum (6 t/m 12 jaar)

Zie je die kraaien boven dat golvende, kronkelende korenveld? Waar zouden die naartoe vliegen? Waar komen ze allemaal langs, en wat maken ze allemaal mee? Niemand weet het... Maar jij natuurlijk wel!

We gaan eerst het schilderij bekijken en dan mag jij tijdens de workshop bedenken wat er gebeurde ná Vincents schilderij Korenveld met kraaien. Dus de vogels zijn nog lang niet uitgevlogen: jij maakt het schilderij van het vervolgverhaal.

Aanmelden voor de kinderworkshop in het Van Gogh Museum in Amsterdam?

Er vinden dit weekend twee workshops plaats:

  • za 23 nov - 12.30 tot 14.30 uur
  • zo 24 nov - 15.00 tot 17.00 uur

Per workshop kunnen 12 kinderen deelnemen. De workshop vindt plaats in het Kinderatelier in het Museum en bedraagt € 7,50 per kind (inclusief materiaal + limonade). Entree is gratis. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat de kinderen gaan werken met allerlei materialen zoals verf en inkt, trek ze dus niet hun mooiste zondagoutfit aan!

Foto: website Van Gogh Museum

reserveren!