*** IVM DE CORONA MAATREGELEN IS PLLEK TM 6 APRIL GESLOTEN EN ZIJN ER DUS GEEN ACTIVITEITEN MET DE RUIGE RAKKERS ***

Elke zondag hebben ze bij Pllek op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord een heerlijk kinderprogramma: de Ruige Rakkers. Elke week is er weer een waanzinnig toffe activiteit voor kinderen, en nog helemaal gratis ook! Deze week kunnen de kids gezellig circusje spelen met Circus Kristal!

Circus Kristal bij de Ruige Rakkers

Bij Circus Kristal waan je je even als een echte circusartiest. Je mag spelen en oefenen met al het circusmateriaal. Hoe is het om op een bal te lopen, op een eenwielfiets te fietsen of over een koord te dansen? Alle begin is moeilijk, maar je wordt natuurlijk geholpen door de circusartiesten van Circus Kristal! Zij kunnen je laten zien hoe je met alles makkelijk kunt beginnen en hoe je jezelf steeds kunt blijven uitdagen. Circus is goed oefenen en bedenk: Niemand kan alles, maar iedereen kan iets!

Gaan jullie zondag ook naar Pllek in Amsterdam-Noord?

Het spelen met Circus Kristal is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (jonger dan 4 mag ook - met hulp van een ouder). Meedoen is helemaal gratis, je kunt vrij binnenlopen wanneer je wilt. Dat wordt superleuk voor de kids terwijl jij kunt genieten van iets lekkers te eten en drinken!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!