Sinterklaasconcert in het Concertgebouw in Amsterdam. Op woensdag 27 november vindt het Sinterklaasconcert van Nienke en Ome Cor plaats. Zingen jullie met hen mee?

Sinterklaas met Nienke en Ome Cor (4+) in het Concertgebouw in Amsterdam

Sinterklaas is bijna jarig. Zing hem toe, samen met Cor Bakker en Nienke. De hele familie is welkom bij dit spannende en feestelijke concert.

Ben je er klaar voor om voor Sint en zijn Pieten te zingen? Nienke en ome Cor wel! Hoewel... wat is dat nou? De vingers van Cor doen niet meer wat hij wil, en Nienke’s stem klinkt ook heel raar! Wat is dat voor muziek? Ze zijn toch niet vergeten hoe de sinterklaasliedjes ook alweer gaan? Want dan is het maar de vraag of Sint wel komt… Hopelijk weten de pieten raad. Of misschien jij wel. Jij kunt vast wel zingen!

Het concert vindt plaats van 15.30 tot 16.30 uur.

Entrée Junior (tot 18 jaar) - korting op concerten!

Wil je vaker genieten van deze bijzondere (familie)concerten? Dan is er de mogelijkheid om kinderen tot 18 jaar lid te maken van Entrée Junior. Voor slechts € 5 per concertseizoen maak je een kind lid en daarmee krijgen ze toegang tot de exclusieve Entrée Junior-events, ontvang je een gaaf welkomstcadeau en krijg je korting op diverse concerten! Kijk voor meer informatie op de website van Entrée Junior.

Bestel kaarten