Het is zover: Sinterklaas komt Nederland binnen dit weekend. Waar ga jij 'm verwelkomen met de kids? En natuurlijk is er nog veel meer te doen voor je gezin - check de Go-Kids agenda en de rest van onze website maar!

Veel plezier dit Sint-intocht weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
Kinderworkshops in het Van Gogh Museum
Ieder weekend vinden er in het kinderatelier van het Van Gogh Museum workshops plaats. Benieuwd naar de agenda?
Zaterdag in De Hallen: de heerlijke Kids Goodies Market Amsterdam - een markt met fijne duurzame spullen voor kids: lekker shoppen!
Westergas heeft een toffe serie workshops op woensdagmiddag - gaan de kids hun eigen videoclip maken. Komt jouw kind meedoen?
Casa Munganga heeft deze zondag geen voorstelling maar een toffe workshop voor de kids: Gekke Bekken Portretten maken
 
 
Sinterklaas in Amsterdam
Sinterklaas in het land! Wij hebben heel veel intochten en andere leuke Sint-activiteiten voor je op een rij gezet: check het overzicht!
Zondag houden ze bij Monkey Town Uithoorn een leuk Sinterklaasfeest - met bezoek van Sint en zijn Pieten en een tof Sint Parcours.
Het Scheepvaartmuseum is de bestemming van Sint in Amsterdam, daar hebben ze de 17e allerlei leuke Sint-activiteiten voor de kindjes.
Zondag kun je in Theater & Cultuurcentrum Griffioen naar De Grote Sint Show - het Pepernoten mysterie beleven.
Naar 't theater of een film!
Natuurlijk heeft De Toverknol een speciale Sinterklaas voorstelling: Kom van dat dak af! - van 16 november t/m 4 december.
Vrijdagochtend in Black Cat Theatre: De Regenboog - voor kindjes vanaf 1 jaar, zo cute! En nóg drie voorstellingen dit weekend...
Zondagmorgen in ITA heeft dit weekend de voorstelling Geel door Mime Wave in de planning voor de kleintjes (2+).
Volgende week vrijdag, 22 november komen Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks naar het DeLaMar Theater. Zouden er nog tickets zijn?
Alle agendatips! ►