Het is zover: Sinterklaas komt Nederland binnen dit weekend. Waar ga jij 'm verwelkomen met de kids? En natuurlijk is er nog veel meer te doen voor je gezin - check de Go-Kids agenda en de rest van onze website maar!

Veel plezier dit Sint-intocht weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! â–º
Kinderworkshops in het Van Gogh Museum
Ieder weekend vinden er in het kinderatelier van het Van Gogh Museum workshops plaats. Benieuwd naar de agenda?
Zaterdag in De Hallen: de heerlijke Kids Goodies Market Amsterdam - een markt met fijne duurzame spullen voor kids: lekker shoppen!
Westergas heeft een toffe serie workshops op woensdagmiddag - gaan de kids hun eigen videoclip maken. Komt jouw kind meedoen?
Casa Munganga heeft deze zondag geen voorstelling maar een toffe workshop voor de kids: Gekke Bekken Portretten maken
 
 
Sinterklaas in Amsterdam
Sinterklaas in het land! Wij hebben heel veel intochten en andere leuke Sint-activiteiten voor je op een rij gezet: check het overzicht!
Zondag houden ze bij Monkey Town Uithoorn een leuk Sinterklaasfeest - met bezoek van Sint en zijn Pieten en een tof Sint Parcours.
Het Scheepvaartmuseum is de bestemming van Sint in Amsterdam, daar hebben ze de 17e allerlei leuke Sint-activiteiten voor de kindjes.
Zondag kun je in Theater & Cultuurcentrum Griffioen naar De Grote Sint Show - het Pepernoten mysterie beleven.
Naar 't theater of een film!
Natuurlijk heeft De Toverknol een speciale Sinterklaas voorstelling: Kom van dat dak af! - van 16 november t/m 4 december.
Vrijdagochtend in Black Cat Theatre: De Regenboog - voor kindjes vanaf 1 jaar, zo cute! En nóg drie voorstellingen dit weekend...
Zondagmorgen in ITA heeft dit weekend de voorstelling Geel door Mime Wave in de planning voor de kleintjes (2+).
Volgende week vrijdag, 22 november komen Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks naar het DeLaMar Theater. Zouden er nog tickets zijn?
Alle agendatips! â–º