Kids Goodies Market in De Hallen

Op zaterdag 16 november wordt in De Hallen de eerste Kids Goodies Market gehouden. Je vindt er allerlei speelgoed, kinderkleding, kindermeubelen en nog veel meer. Handgemaakt, duurzaam en trendy!

Wat is er zoal te vinden op de Kids Goodies Market?

Op de Kids Goodies Market kun je terecht voor de laatste trends in speelgoed, (organic) kinderkleding, vintage kindermeubelen, kinderkamer design, illustraties, knutselbenodigdheden, haaraccessoires, toffe cadeautjes en nog veel meer.

SinterKerst shopping in De Hallen

Cadeautjesstress voor sinterklaas en kerst? Op de Kids Goodies Market slaag je in ieder geval. Deze editie op 16 november staat namelijk in het teken van “sinterkerst shopping”. Het schijnt dat er zelfs bezoek komt van twee pietjes die pepernoten uitdelen!

Kinderkapper, schmink en fotograaf

Natuurlijk is ook gedacht aan een kinderkapper op de Kids Goodies Market. En de kapster Knip Knip schminkt ook. Dan kunnen de mama’s shoppend de markt over terwijl hun kind wordt geknipt. Zit het meteen goed voor de feestdagen!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor opa & oma? Ga dan even langs bij fotografe Len Land. Zij maakt portretten van kinderen waar je zelf helemaal blij van wordt!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!