Meneer Monster komt naar Theater De Krakeling in Amsterdam met de voorstelling Rovers: een tekstloze voorstelling boordevol live muziek.

Over Rovers

Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, Over een Kleine Mol en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk.

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven. 
 
Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken. 
 
De Rovers is een tekstloze voorstelling boordevol live muziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos). 
 
De Rovers word geregiseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehouse productie en is een samenwerking met NORPA Northern Rivers Performing Arts uit Lismore Australie. 

Ook naar Meneer Monster in Theater De Krakeling?

De voorstelling wordt twee keer opgevoerd:

  • zaterdag 18 januari 13.30 uur
  • zaterdag 18 januari 16.00 uur

Ga naar de website van Theater De Krakeling voor meer info en het reserveren van tickets.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!