Jawel, het is bijna zover... Sinterklaas komt weer naar ons land. Het is ieder jaar weer een enorm leuk kinderfeest, waar de kids wekenlang naar uitkijken. Wij doen ons best om zoveel mogelijk voor je op een rij te zetten aan activiteiten rondom Sint: de intochten in de regio Amsterdam natuurlijk, maar ook allerlei leuke activiteiten waar de kinderen Sinterklaas en zijn Pieten kunnen ontmoeten tijdens hun tijd in Nederland.

Intochten van Sinterklaas in en om Amsterdam

Vind jij het leuk om met jouw kinderen de Sint te verwelkomen tijdens zijn intocht? Het is toch altijd magisch voor ze om hem met eigen ogen te zien, en niet (alleen) op televisie. Het kan op verschillende momenten en plekken in de regio Amsterdam - kijk maar eens waar en wanneer!

Zaterdag 16 november 2019

Zondag 17 november 2019

Vrijdag 22 november 2019

Zaterdag 23 november 2019

Sinterklaas activiteiten in 2019

Als Sinterklaas dan eenmaal binnengehaald is... dan is het natuurlijk leuk om hem vóór 5 december nog op mooie plekken tegen te komen, of in elk geval leuke activiteiten te doen in het Sinterklaas-thema. Er wordt van alles georganiseerd in Amsterdam en omgeving, zoals:

Dit overzicht gaan we natuurlijk nog flink aanvullen in de komende periode. Kom jij ergens een intocht of activiteit tegen die we in onze Go-Kids agenda en dit overzicht kunnen opnemen? Laat het ons weten, dat vinden we superfijn! Het handigst is via de mail naar amsterdam@go-kids.nl... dank je wel alvast!