Sinterklaas komt mét zijn stoomboot op zondag 17 november weer aan bij Het Scheepvaartmuseum. Je kunt hem heel goed zien aankomen vanaf de kade! Speciaal voor alle kindjes heeft Het Scheepvaartmuseum allerlei leuke en vrolijke activiteiten georganiseerd. Zoals een bezoek aan de stoomboot, knutsel je eigen stoombootje, draai een rondje mee in een echte mini-zweefmolen of kom opwarmen in het museum met warme chocolademelk.

Sint-activiteiten in het Scheepvaartmuseum

Haal een gratis Sint-kleurplaat op, kleur hem in en grabbel een leuk cadeautje (op=op)!
Van 9.00-17.00 uur.
 
Bekijk het museum uit een andere hoek en draai een rondje mee in de mini-zweefmolen op de binnenplaats. Er is beperkt plaats: één rondje per kind. 
Van 10.00- 16.00 uur. Geschikt voor kinderen t/m 7 jaar.
 
Knutsel je eigen stoombootje (op=op). Start elk half uur, aanmelden uitsluitend op de dag zelf in het museum. Er is beperkt plaats.
Van 11.00-16.00 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouders/begeleiders.
 
Neem een kijkje aan boord van de stoomboot van de Sint aan de museumsteiger (let op: hiervoor is een geldig museumentreebewijs verplicht).
Van 13.30-16.00 uur.
 
Kijk voor alle informatie op hetscheepvaartmuseum.nl/sinterklaas 

Handige Sinterklaas Aftelkalenders!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!