Dit jaar wordt er voor de 4e keer een Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Een weekend waarbij er in vele theaters extra activiteiten en voorstellingen zijn. De toegangsprijs hierbij is maximaal €10.00 p.p. De slogan van het Nationale Theaterweekend is: theater is dichterbij dan je denkt! En je hebt geluk...want ook in Noord-Holland doen er theaters mee!

Ga zitten en laat je verrassen door wat theater te bieden heeft. Zang, dans, muziek, toneel, cabaret, spanning...Voor iedereen zit er wat tussen! Theater is namelijk voor iedereen!

Nationaal Theaterweekend van 25 t/m 27 januari 2019

Een uitje naar het theater is een onwijs leuk uitje met de kinderen. Niet alleen voor de kinderen, ook voor de ouders. Een heel speciaal uitje ook. Want je kleed je net iets mooier aan, als dat je naar het bos zou gaan, je krijgt kriebels in de buik voor wat er komen gaat, je moet zachter praten...spannend hoor! En dan mag je ook nog plaatsnemen in van die grote zachte stoelen! Super speciaal allemaal.

In Noord-Holland zijn er verschillende kinder/jeugd theatervoorstellingen tijdens het Nationaal Theaterweekend. We hebben ze op een rijtje gezet. Wil je ook graag naar een voorstelling voor volwassenen voor slechts €10,00? Kijk dan op de website van het Nationaal Theaterweekend voor een overzicht van theatervoorstellingen in Noord-Holland. 

Nationaal Theaterweekend in Noord-Holland

We zetten de voorstellingen in de theaters in het grootste deel van Noord-Holland even voor je op een rij:

Dat is toch een behoorlijke keuze aan topvoorstellingen voor een mooie ticketprijs!