Theaterweekend: Romeo is op Julia en Layla op Majnun (7+) | in Theater de Meervaart

Theaterweekend: Romeo is op Julia en Layla op Majnun (7+) | in Theater de Meervaart

Het is Theaterweekend en dat betekent dat je heel veel theatervoorstellingen extra goedkoop kunt bezoeken. Kom je op zondag 27 januari naar Romeo is op Julia en Layla op Majnun van TG Witte Raaf? in Theater de Meervaart? Leuk voor de wat oudere kinderen en de voorstelling kost maar € 5 per kaart. 

Over Romeo is op Julia en Layla op Majnun (7+): 

Het liefdesverhaal van Layla en Majnun van de Perzische dichter Nizami is één van de beroemdste oosterse liefdesverhalen en wordt vaak vergeleken met Romeo en Julia. Majnun en Romeo ontmoeten elkaar in deze muzikale ontdekkingsreis. Ze zijn vol van hun liefde voor de mooiste meisjes die bestaan: Layla en Julia. Twee jongens onderzoeken en bezingen hun liefde met muziek uit beide werelden.

Romeo en Majnun, twee jongens die op zoek zijn naar hun grote liefdes. Ze bezingen hun Julia en Layla vol passie, onhandigheid en haantjesgedrag. Met gedichten en gitaren brengen zij hun meisjes tot leven.

Romeo strandt met zijn kapotte brommer bij de schuilplaats van Majnun. Beide jongens zijn op de vlucht, omdat hun liefde hen verboden wordt. Hun ideeën en de werelden waar ze vandaan komen verschillen, maar ze begrijpen elkaars honger naar liefde als geen ander. Wat zou je doen als je haar weer ziet? Wat zou je zeggen? Ze staan beiden midden in hun beroemde verhaal en nu fantaseren ze samen hun toekomst bij elkaar. 

Tickets en meer info

Vanwege het Nationaal Theaterweekend kosten tickets voor deze voorstelling vandaag maar € 5 per kaart. De voorstelling is te zien op zondag 27 januari om 14.30 uur in Theater de Meervaart in Amsterdam West. 

Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van Theater de Meervaart.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam