Jazz duzz (6-8 jaar) door De Toneelmakerij in De Kampanje

Jazz duzz (6-8 jaar) door De Toneelmakerij in De Kampanje

In Theater De Kampanje in Den Helder kun je vandaag met de kinderen naar de jeugdvoorstelling Jazz duzz van De Toneelmakerij. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 6 tot 8 jaar.

Over de voorstelling Jazz duzz

‘Jazz duzz’ is een theatraal jazzconcert voor cool cats en hot dogs vanaf zes jaar, over buiten de lijntjes kleuren en 1+1 = 3, zelfverzonnen woorden en melodieën zonder eind. En over Dizzy, een heel gewoon jongetje dat op de kleuterschool zat. Maar vandaag is de grote dag: Dizzy gaat naar groep 3. Best leuk, maar ook ingewikkeld. Want waarom zijn er zoveel regels? Over hoe je je potlood vast moet houden. En dat je rechtop moet zitten. “Er wordt een lekker potje muziek gemaakt in ‘Jazz duzz’. En het wordt duidelijk dat buiten de lijntjes kleuren zo gek nog niet is.” (Het Parool ****)

Gaan jullie ook naar De Toneelmakerij in De Kampanje?

De voorstelling wordt om 14.30 uur opgevoerd door De Toneelmakerij. Voor meer informatie over de voorstelling en het bestellen van kaarten ga je naar de website van Theater De Kampanje.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!