Kikker en de vallende Ster van Theater Terra(4+) in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  27 januari 2019 13:30
  • tot:  27 januari 2019 14:30
Kikker en de vallende Ster van Theater Terra(4+) in het Zaantheater

Theater Terra komt tijdens het Nationaal Theaterweekend met Kikker en de vallende ster naar het Zaantheater in Zaandam. Een prachtige theatervoorstelling voor maar € 10!

Over de voorstelling Kikker en de vallende ster 

Theater Terra, bekend van ‘Welterusten Kleine Beer’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou', brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. "Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!" zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen... Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer van het theater hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto!

Onze collega in Amsterdam, Stéphanie, ging met haar gezin naar de première. Lees wat zij van de voorstelling vond!

Winterse klassiekers tijdens het theaterweekend

In de foyer zijn de hele middag winterse klassiekers verkrijgbaar: warme chocolademelk met slagroom, broodjes warme worst, heerlijke soep en winterse smulboxen voor de kinderen.

Gaan jullie ook naar Theater Terra in het Zaantheater?

De voorstelling Kikker en de vallende ster is te zien in de grote zaal van het Zaantheater. Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!