Theaterweekend: De Vliegende Gek van Unieke Zaken(6+) in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  27 januari 2019 13:30
  • tot:  27 januari 2019 14:30
Theaterweekend: De Vliegende Gek van Unieke Zaken(6+) in het Zaantheater

Unieke Zaken komt tijdens het Nationaal Theaterweekend met De Vliegende Gek naar het Zaantheater in Zaandam. Een heerlijke familievoorstelling voor maar € 5.

Over de voorstelling De Vliegende Gek

De Vliegende Gek is gebaseerd op de legendarische non-stop solovlucht van waaghals Charles Lindbergh. In 1927 wil hij als allereerste mens, in zijn eentje, zonder te stoppen, van New York naar Parijs vliegen. De wereld verklaart Lindbergh voor gek, maar hij zegt ‘als je in je luie stoel blijft zitten, maak je sowieso nooit een doelpunt’.

Het publiek is te gast bij de opening van het Charles Lindbergh Museum. Speciaal voor deze dag hebben de museummedewerkers een openingsmanifestatie bedacht: met poppen, de Lindy Hop en alles wat er in het museum staat, spelen ze het Grote Avontuur van Charles Lindbergh na. Een bonte stoet aan voorbijgangers verschijnt: monteur George Baker, Charles’ moeder, buurman Coolidge en zijn vrouw, bankdirecteur Ben Turpin, het vliegveldpersoneel in New York en Parijs. En iedereen is er van overtuigd dat Lindbergh het zonder zijn of haar steun nooit redt.
 
De Vliegende Gek is een dynamisch theaterspektakel waarin de avontuurlijke geest van 1927 voel-, hoor- en zichtbaar is. Met als achtergrondmuziek de swingende hits uit de Roaring Twenties en de originele motorgeluiden van de Spirit of St. Louis.

Winterse klassiekers tijdens het theaterweekend

In de foyer zijn de hele middag winterse klassiekers verkrijgbaar: warme chocolademelk met slagroom, broodjes warme worst, heerlijke soep en winterse smulboxen voor de kinderen.

Gaan jullie ook naar Unieke Zaken in het Zaantheater?

De voorstelling De Vliegende Gek voor alle kinderen vanaf 6 jaar is maar liefst 2 keer te zien in de kleine zaal van het Zaantheater, op de volgende tijdstippen:

  • 14.00 uur 
  • 16.00 uur

Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!