Overzicht kinderfeestjes in Amstelveen

Wil je graag een te gek kinderfeestje organiseren voor je zoon of dochter in Amstelveen, maar zie je door het bomen het bos niet meer of ben je op zoek naar een duidelijk overzicht van de leukste kinderfeestjes? Wij hebben een aantal opties voor een leuk verjaardagspartijtje in Amstelveen in een overzicht verzameld! 

Kinderfeestje Amstelveen

Zoals je misschien eerder al hebt gezien, hebben wij met Go-Kids Amsterdam ook Amstelveen omarmd en zetten we daarom ook de leukste uittips voor Amstelveen op de website. We kunnen ons voorstellen dat je met de grote hoeveelheid leuke activiteiten in Amsterdam soms het overzicht verliest, waardoor we hopen dat dit overzicht het weer wat makkelijker maakt.

Een kinderfeestje buiten de deur in Amstelveen? 

  • Jumpen, lasergamen of karaoke zingen? Bij Fun Center Amstelveen kan het allemaal als los feestje of gecombineerd! Bovendien heeft Fun Center in de maand januari een speciale Go-Kids-deal! 
  • Een feestje vieren in combinatie met een leuke jeugdvoorstelling, kinderchampagne en een verkleedkist? Dat kan bij Schouwburg Amstelveen
  • Bij Elsenhove Horeca - bij Speelboerderij Elsenhove- kun je je eigen verjaardagshuisje huren, knuffelen met de dieren van de speelboerderij en kiezen uit diverse arrangementen met leuke speurtochten en hapjes en drankjes. 
  • Genieten van magisch poppentheater? Dat kan met een kinderfeestje bij het Amstelveens Poppentheater

Een kinderfeestje vieren net buiten Amstelveen? 

  • Helemaal leuk op zomerse dagen, maar zelfs in de winter kan het erg gezellig zijn bij Golfcentrum Uithoorn
  • Voor een gaaf Circusfeestje ben je bij Circus Sambal in Bussum aan het juiste adres - en je kunt ze ook nog bij je thuis laten komen

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie van alle leuke ideeën om een kinderfeestje te vieren! Wil je meer? Blader vooral nog eens door alle verzamelde kinderfeestjes in Amsterdam e.o. 

Meer tips voor de leukste kinderfeestjes in de regio? schrijf je GRATIS in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam- dan krijg je tips voor weekenden en vakanties, maar ook regelmatig fijne tips voor feestjes in je mail!

Log In