Ben je op zoek naar de kinderfeestje in Amsterdam? Er zijn echt zoveel mogelijkheden om voor je kind een leuke dag te bezorgen op zijn of haar feestje. Je kan het zo gek niet bedenken, van een kinderfeestje op locatie tot een kinderfeestje thuis vieren. Amsterdam heeft echt voor alle kinderen iets te bieden!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Volg Go-Kids Noord-Holland!
Details
 

Volg Go-Kids Noord-Holland!

Go-Kids Noord-Holland houdt je op verschillende manieren via de site, eigen app, nieuwsbrief en soci... bekijk

Van 1 januari 2024 tot 31 december 2024

Kinderfeestjes voor alle kinderen!

Elk kind is enthousiast om zijn of haar kinderfeestje te vieren! En terecht, want het is een speciale dag. Je wordt weer een jaartje ouder. Dit wil je met je vriendjes en vriendinnetjes vieren. Hiervoor kies je een feestje die het beste bij jou past. Of dit nu thuis is, op locatie of volledig georganiseerd, er is voor iedereen wel een kinderfeestje die bij zijn/haar wensen past.

Verjaardagsfeestje Amsterdam

In de omgeving van Amsterdam zijn er heel veel kinderfeestjes te organiseren. Denk hierbij ook aan de omliggende regio's, steden en dorpen. Ook Amstelveen, Aalsmeer, Diemen bieden leuke kinderfeestjes aan. Wij hebben allerlei leuke tips voor je verzameld en hier meer informatie voor je over!

Suus_Kinderfeestje_01

 

Onze top 10 kinderfeestjes in Amsterdam

 

Kinderfeestjes die op alle locaties kunnen

Kinderfeestjes hoeven niet altijd op een vaste locatie gegeven te worden. Soms heb je zelf een locatie of gewoon thuis. Dan kan je hier ook aan denken:

Kinderfeestjes in Amsterdam Noord

Wil jij je kinderfeestje vieren in Amsterdam Noord. Dit zijn een aantal tips:

Meer tips

Kinderfeestjes in Amsterdam West

 

Kinderfeestjes in Amsterdam Centrum

 

Kinderfeestjes in Amstelveen en Uithoorn

Wil jij je kinderfeestje vieren in Amstelveen en Uithoorn. Dit zijn een aantal tips:

Meer tips

 

 

Kinderfeestjes in Aalsmeer

 

 

Ook leuk in de omgeving van Amsterdam

 

Kinderfeestjes in Zaanstreek-Waterland

Wil jij je kinderfeestje vieren in Zaandam. Dit zijn een aantal tips:

Meer tips

Kinderfeestjes in Gooi & Vechtstreek

 

Kinderfeestjes in Noord-Holland

Ben je bereid om iets verder weg te gaan met jullie kinderfeestje? Ook in de rest van Noord-Holland zijn er leuke ideeën. Om jullie te helpen bij de zoektocht naar de leukste kinderfeestjes hebben we een compleet overzicht gemaakt van mogelijkheden. Hierbij kan je in jouw regio, omliggende regio en de rest van Noord-Holland gelijk zien wat er mogelijk is.

Bekijk alle tips

Speelgoed Banners

Kinderfeestje thuis vieren

Het aller-dichtstbij is jullie kinderfeestje thuis vieren. Gelukkig zijn hier genoeg oplossingen voor! Laat iemand komen of bestel jouw eigen pakket/speurtocht voor thuis! Bekijk hier nog meer inspiratie.

Footer_Charlotte_GoKids

Heb jij nog een leuke tip die hier niet bij staat? Geef dit dan door via noord-holland@go-kids.nl en dan gaan we kijken of we deze erbij kunnen zetten en zo ook andere ouders hiermee inspireren!

Log In