Kinderfeestje Amsterdam Noord

Op zoek naar het leukste kinderfeestje in de omgeving van Amsterdam Noord? Hier vind je de top 10 met een kinderfeestje die jullie zeker willen beleven. In Amsterdam Noord zijn namelijk verrassend veel feestjes om te vieren waarmee je elk jaar weer een leuke dag kan verzorgen.

Kinderfeestjes; beleef de ultieme dag!

Met een kinderfeestje bezorg je jouw kind de dag van zijn/haar leven. Samen met vriendjes en vriendinnetjes wordt de grote dag geveierd dat de jarige er weer een jaartje bij mag tellen. En dat wil iedereen toch vieren om een manier die het beste bij de jarige aansluit?

Verjaardagsfeestje Amsterdam Noord

In de omgeving van Amsterdam Noord zijn er heel veel kinderfeestjes te organiseren. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Je kunt natuurlijk lekker thuisblijven en daar jullie kinderfeestje organiseren, maar ook op pad gaan en de kinderen meenemen naar een locatie waar ze een onvergetelijke dag kunnen beleven. Vaak inclusief wat eten en drinken.

Suus_Kinderfeestje_01

Onze top 10 kinderfeestjes in Amsterdam Noord

 

GlowGolf_kinderfeestje_AmsterdamNoord

1. Glowgolf feestje | GlowGolf Amsterdam Noord

Beleef een onvergetelijke verjaardag tussen de fluorescerende kleuren met black lights (vanaf 5 jaar). Speel GlowGolf (midgetgolf) in Amsterdam Noord op een unieke 18-holes baan geheel in het thema muziek van de afgelopen jaren. Ieder zijn eigen bal en stick in zijn/haar favoriete kleur. In de naastgelegen Hollywood Café staat een eigen tafel voor jullie klaar.

Meer informatie

Graffitifun_kinderfeestje_AmsterdamNoord

2. Graffitifeestje | Graffitifun Amsterdam Noord

Ga samen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes (vanaf 6 jaar) echt aan de slag met graffiti op één van de grootste graffiti locaties van de omgeving! Na een korte uitleg kan iedereen aan de slag met zijn eigen kunstwerk die hij/zij ook mee naar huis mag nemen. Bovendien kan je een kijkje nemen bij het werk van de echte professionals van Graffitifun!

Meer informatie

CircusKristal_kinderfeestje_AmsterdamNoord

3. Circus Feestje | Circus Kristal Amsterdam Noord

Dit is waarschijnlijk een van de meest originele verjaardagsfeestjes die je kunt geven (vanaf 4 jaar).  Volledig in circus sfeer in een circus omgeving gaan jullie goocheltrucs en circuskunsten leren bij Circus Kristal in Amsterdam Noord. Elk kind vind dit geweldig om te doen en geeft een hoop plezier.

Meer informatie

MonkeyMoves_kinderfeestje_AmsterdamNoord

4. Multisport feestje | Monkey Moves Amsterdam Noord

Bij Monkey Moves in Amsterdam Noord kan je jouw ultieme beweegfeestje organiseren (vanaf 1 jaar). Er wordt een apenleuk programma samengesteld op basis van 11 verschillende soorten populaire sporten. Een uur vol slingeren en sporten in een gymzaal met gezellige muziek op de achtergrond.

Meer informatie

Eyefilmmuseum_kinderfeestje_AmsterdamNoord

5. Filmfeestje | Filmmuseum Eye Amsterdam Noord

Maak op jouw verjaardag samen met je vrienden (vanaf 8 jaar) een echte stop-motion film bij het Eye Filmmuseum in Amsterdam Noord. Hierin verwerken jullie een leuke boodschap voor de jarige. Een kinderfeestje om nooit te vergeten en om later ook nog heel vaak even naar terug te kijken.

Meer informatie

WondrExperience_kinderfeestje_AmsterdamNoord

6. Belevingsfeestje | Wondr Experience Amsterdam Noord

Dit is wel een van de meest bijzondere feestjes die je kan geven (vanaf 7 jaar). Met jouw vrienden en vriendinnen beleef je 15 kamers met allemaal te gekke dingen bij Wondr Experience in Amsterdam Noord. Heel veel roze, glitters en ballen. Je kan dit combineren met een uurtje rolschaatsen bij RollerDreams ernaast!

Meer informatie

KlimparkTwiske_kinderfeestje_AmsterdamNoord

7. Klimfeestje | Klimpark ’t Twiske Oostzaan

Een bijzonder kinderfeestje vier je bij Klimpark ’t Twiske in Oostzaan (vanaf 1,20 meter lang). Hoog tussen de bomen volgen jullie het parcours waarbij de instructeur alle tips en trucs leren van een goede en veilige klimtechniek. Gaan jullie van de 120 meter zipline? Sluit af met een eigen versierde pannenkoek, limonade en een lekker ijsje.

Meer informatie

StalOostwal_kinderfeestje_AmsterdamNoord

8. Trail bike of pony feestje | Stal Oostwal Broek in Waterland (Amsterdam Noord)

Bij Stal Oostwal in Broek in Waterland (tegen Amsterdam Noord) kan je een geweldig kinderfeestje vieren (vanaf 6 jaar). Vier met je vriendinnen (en/of vrienden) een echt pony feestje of beleef een stoer kinderfeestje met (elektrische) trail bike rijden. Aangevuld met leuke andere activiteiten en wat te eten!

Meer informatie

NinjaAcademie_kinderfeestje_AmsterdamNoord

9. Ninjafeestje | Ninja Academie Amsterdam Noord

Bij de Ninja Academie in Amsterdam Noord vieren jullie een origineel en onvergetelijk kinderfeestje met al jouw vriendjes en vriendinnetjes (vanaf 5 jaar)! Van de Ninja Masters leren jullie echte vechttechnieken en nemen jullie het in de missie op tegen dragen en Samoerai’s. Trek samen ten strijde en verdien jouw hoofdband en diploma!

Meer informatie

Verbroederij_kinderfeestje_AmsterdamNoord

10. Strandzaal | De VerbroederIJ Amsterdam Noord

Vier jullie kinderfeestje op een unieke locatie in Amsterdam Noord. Met prachtig uitzicht op het IJ, een stadsstrand, moestuinen, eetcafé kan je ook heerlijk genieten van buiten met mooi weer. En anders is de Strandzaal ook altijd beschikbaar!

Meer informatie

Ook leuk in de omgeving van Amsterdam Noord

Wil je iets verder rijden dan zijn er ook leuke kinderfeestjes te vieren in:

Kinderfeestjes in Noord-Holland

Ben je bereid om iets verder weg te gaan met jullie kinderfeestje? Ook in de rest van Noord-Holland zijn er leuke ideeën. Om jullie te helpen bij de zoektocht naar de leukste kinderfeestjes hebben we een compleet overzicht gemaakt van mogelijkheden. Hierbij kan je in jouw regio, omliggende regio en de rest van Noord-Holland gelijk zien wat er mogelijk is.

Bekijk alle tips

Speelgoed Banners

Kinderfeestje thuis vieren

Het aller-dichtstbij is jullie kinderfeestje thuis vieren. Gelukkig zijn hier genoeg oplossingen voor! Laat iemand komen of bestel jouw eigen pakket/speurtocht voor thuis! Bekijk hier nog meer inspiratie.

Footer_Charlotte_GoKids

Heb jij nog een leuke tip voor een kinderfeestje die hier niet bij stond? Geef dit dan door via noord-holland@go-kids.nl en dan gaan we kijken of we deze erbij kunnen zetten en zo ook andere ouders hiermee inspireren!

 

 

PS Er zijn nog meer leuke kinderactiviteiten in Noord-Holland!

 

 

Log In