Kijken jouw kids ook zo uit naar de zomervakantie? Het is bijna zover... heerlijk! Ga je lekker leuke dingen doen met jouw gezin in de regio? Ik heb heerlijke inspiratie voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!

Heel veel plezier in de zomervakantie!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Zin een bijzonder uitje deze vakantie? Ga mee op Stoomsafari met de Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik - da's een belevenis!
Meteen in je agenda zetten: de Midzomerfair Langedijk op 27 en 28 juli. Als je niet op  vakantie bent dan ga je daar toch zeker naartoe?!
Ga je ook lekker naar Camping Geversduin in de vakantie? Om een paar nachtjes te kamperen of als daguitje om te spelen en smikkelen!
Filmhuis Alkmaar draait natuurlijk ook in de zomervakantie heerlijke kinderfilms. Zoals komende zondag: Mia and the White Lion (9+)!
Monkey Town Uitgeest... daar kun je niet alleen heerlijk indoor spelen, maar ook de Jungle escaperoom oplossen met je hele gezin!
Op Speelpark De Swaan - op het Geestmerambacht - kun je de hele vakantie geweldig spelen met alle ruimte voor iedereen.
Ook heerlijk op een mooie dag: het Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Heerlijk spetteren en spatteren, picknickmand mee - lekker toch?
Alkmaar Sport heeft weer van die fijne dreumesochtenden in de planning: één op 19 juli en nog één op 23 augustus. Leuk toch?
Outdoorpark Alkmaar heeft elke woensdag een activiteit voor kids en op twee zaterdagen Family Fun. Altijd met zwemmen voor €1,= erbij!
Bij Huis van Hilde in Castricum organiseren ze deze zomervakantie weer van alles voor de kinderen - check het uitgebreide programma!
Ruimte in de vakantieplanning voor je kids? Scopo Atletico verzorgt toffe Beweegkampen bij CSV Jong Holland - lekker 3 dagen in actie...
Ken je de Culturele buitenwerkplaats Museum Kranenburgh in Bergen? Daar geven ze in Studio C toffe kidsworkshops in de zomervakantie!
Lekker jumpen bij JumpSkillz! Check de Early Bird deal: 2 uur voor maar € 10 of kies de combi met zwemmen in De Hoornse Vaart (€ 9,=)?
Lekker naar buiten met de tips van Staatsbosbeheer! In onze regio hebben we de heerlijke Schoorlse Duinen met van alles te beleven.
Ben jij dit jaar al een keer bij Land van Fluwel geweest? Het is nog leuker dan vorig jaar dus zéker doen deze zomervakantie!
Wel naar het strand, niet in de file? Het Strand van Luna in Heerhugowaard is een prima alternatief voor een koel dagje uit.
Weer of geen weer in de vakantie, bij zwembad De Hoornse Vaart is het sowieso een heel fijn dagje zwemmen met de kinderen. 
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in de regio Alkmaar! ►