Dreumesochtend in de Topsporthal van De Meent

  • van:  3 mei 2019 10:00
  • tot:  3 mei 2019 12:00
Dreumesochtend in de Topsporthal van De Meent

Er staat weer een geweldig sportevenement voor de allerkleinsten op het programma. Alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar kunnen meedoen aan een sportinstuif in de Topsporthal op het sportcomplex van de Meent. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. 

Dreumessport in sporthal De Meent

Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen, want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Er is een speciale babyhoek aanwezig. Albert Heijn Hoefplan zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

Meedoen met Dreumesochtend in Alkmaar?

De kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijvingen € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen € 1,50 per persoon. Voor meer info en inschrijven ga je naar de website van Alkmaar Sport.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!