Speelpark de Swaan Langedijk

Wagenweg 2, 1724 PT Langedijk

Beleef een leuke dag bij Speelpark De Swaan, gelegen in recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk (tussen Alkmaar en Schagen) direct aan de snelweg N245. 

Wat is er te doen in Speelpark De Swaan?

Vijf speeltuinen, mega springkussens, sportvelden, klompgolf, voetbalgolf, frisbeegolf, skelters, waterfietsen en heel veel plekken om te ontspannen. Je mag er eigen consumpties meenemen, waardoor het geen duur dagje uit hoeft te worden.

Ouders gratis dagen

Hebben de kids een keer een dag tussendoor vrij of zijn ze eerder uit school en hebben ze zin om heerlijk te gaan spelen bij Speelpark deSwaan? Van maandag t/m vrijdag buiten de schoolvakanties kan één ouder per twee kinderen gratis naar binnen!

Voordelige seizoenspas bij deSwaan

Wist je dat je ook een seizoenspas kunt aanschaffen voor Speelpark deSwaan? Dagelijks onbeperkt toegang tot het park tijdens de openingstijden van het zomerhalfjaar & GRATIS gebruik van het park tijdens het aansluitende WinterSpeelpark 2019/2020.

En... tijdens het zomerhalfjaar heb je met deze pas ook gratis toegang tot Museum Broekerveiling!

Je koopt de pas voor kinderen en volwassenen - de volwassenen krijgen dan € 15,= per persoon retour in consumptiebonnen en gratis koffie of thee bij ieder bezoek!

Ook het hele seizoen voordelig spelen?

Check voor actuele prijzen en het aanschaffen van de seizoenspas de webshop van deSwaan!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar?
We sturen je met plezier GRATIS UitTips in je mail!

GRATIS UitTips!