In museum Kranenburgh in Bergen is heel veel kunst te bewonderen. Er is ook veel te ontdekken voor kids: op de schilderijen, in de tuin, tijdens speciale activiteiten en in de museumwinkel. 

Kunst voor kids in museum Kranenburgh!

Voor kinderen is er veel te doen in Kranenburgh. Maak je eigen kunstwerk in Studio C, doe een spannende speurtocht, speel kunstkijkspelletjes met Kunstpret, schommel in het touwenkunstwerk in de tuin of volg een creatieve workshop.

  • in Studio C mag je zelf dingen maken. Het is een werkplaats voor iedereen van 4 tot 94!
  • Speurtocht in de tentoonstellingen mét leuke prijs! (gratis)
  • KUNSTPRET: een koffertje vol kunstkijkspelletjes voor het hele gezin. Leen de koffer en beleef de kunstwerken spelenderwijs (gratis)

Maak zelf kunst met de Kranenburgh Kunstbox!

Voor alle kunstenaars in spé die deze meivakantie thuis moeten blijven maar zich niet laten weerhouden door corona, heeft team Studio C, het educatief atelier van Museum Kranenburgh, wederom een Kranenburgh Kunstbox samengesteld! Deze keer bevat de Kunstbox alle materialen én uitgebreide instructies waarmee je met de hele familie bewegende natuur mobielen gaat maken! Iedere Kunstbox bevat voldoende materiaal voor twee kunstwerken. Deze tweede editie van de Kranenburgh Kunstbox kun je afhalen bij het museum of laten verzenden per brievenbuspakket. Wel op tijd bestellen, want ze hebben een beperkt aantal gemaakt. Dus, op = op.

Kijk snel op de website hoe je de Kunstbox kunt bestellen!

Kranenburgh Kunstbox