Land van Fluwel Sint Maartenszee  

Belkmerweg 65, 1753 GD Sint Maartenszee

  Je moet ze weten te vinden: de paradijselijke plekken, de pareltjes waar je er echt even helemaal uit bent. Land van Fluwel is er zo eentje. Dit thema-, speel- & avonturenparadijs in Sint Maartenszee, langs de kust van Noord-Holland, is een superleuke belevenis voor kinderen en hun ouders.

  Kom jij het avontuur beleven in Land van Fluwel?

  Land van Fluwel is een paradijs voor jong en oud, voor levensgenieters en avonturiers! Je beleeft hier het leukste avontuur! Het park is in 2018 compleet vernieuwd en uitgebreid... je weet niet wat je meemaakt! Ga dus op pad, laat je verrassen, betoveren en verleg je grenzen!

  Wat is er allemaal te vinden in Land van Fluwel?

  • De Dutch Tulip Experience
  • Het Blotevoetenpad
  • Het Avonturenspeelparadijs
  • Het Pannenkoekhuis

  Dutch Tulip Experience

  In de Dutch Tulip Experience beleef je het sprookje van de tulp. Lopend door het sfeervolle bos maak je - met een audiotour - kennis met het boeiende verhaal van deze prachtige bloem. Vanaf de oorsprong in de wildernis, haar avontuur in Turkije en de tulpengekte in de Gouden Eeuw tot hoe de tulp inmiddels is uitgegroeid tot het icoon van Nederland!

  Blotevoetenpad 

  Het BloteVoetenPad is spiksplinternieuw: je struint een kilometer lang over het park met de natuur tussen je tenen. Dat is een heerlijk avontuur, terwijl je onderweg kennismaakt met mooie verhalen uit de regio. Beklim de uitkijktoren en als je durft kun je glijdend weer naar beneden zoeven. Met de trap kan natuurlijk ook....

  AvonturenSpeelParadijs in Sint Maartenszee

  Het speelgedeelte is compleet vernieuwd en echt één groot avontuur. Een klimparcours, een skelterbaan, vlotvaren... de kinderen gaan heerlijk spelen, zelf ontdekken en grenzen verleggen. Hoezo avontuur?!

  Pannenkoekhuis

  Helemaal nieuw in Land van Fluwel is het Pannenkoekhuis. Daar kun je natuurlijk heerlijke pannenkoeken eten, maar er staat ook allerlei ander lekkers op de kaart. Als het park sluit blijft het Pannenkoekhuis gewoon nog lekker een tijdje open.

  Beleef het samen aan de Noord-Hollandse kust!

  Ga dus lekker een dag op pad naar Sint Maartenzee met je gezin, of neem de hele familie mee. Iedereen heeft het naar z'n zin in Land van Fluwel dus dat wordt een heerlijk dagje uit.


  Adres

  • Adres: Belkmerweg 65
  • Stad:  Sint Maartenszee
  • Land:  NL
  • Postcode:  1753 GD

  Video