Land van Fluwel Sint Maartenszee  

Belkmerweg 65, 1753 GD Sint Maartenszee

  Je moet ze weten te vinden: de paradijselijke plekken, de pareltjes waar je er echt even helemaal uit bent. Land van Fluwel is er zo eentje. Dit thema-, speel- & avonturenparadijs in Sint Maartenszee, langs de kust van Noord-Holland, is een superleuke belevenis voor kinderen en hun ouders.

  Kom jij het avontuur beleven in Land van Fluwel?

  Land van Fluwel is een paradijs voor jong en oud, voor levensgenieters en avonturiers! Je beleeft hier het leukste avontuur! Het park is in 2018 compleet vernieuwd en in 2019 verder uitgebreid... je weet niet wat je meemaakt! Ga dus op pad, laat je verrassen, betoveren en verleg je grenzen!

  Wat is er allemaal te vinden in Land van Fluwel?

  • De Dutch Tulip Experience

  • Het Blotevoetenpad

  • Een Uitkijktoren 

  • Een Klimparcours op 2 meter hoogte

  • Het Avonturenspeelparadijs

  • Restaurant De Kneinsberg

  Dutch Tulip Experience

  In de Dutch Tulip Experience beleef je het sprookje van de tulp. Lopend door het sfeervolle bos maak je - met een audiotour - kennis met het boeiende verhaal van deze prachtige bloem. Vanaf de oorsprong in de wildernis, haar avontuur in Turkije en de tulpengekte in de Gouden Eeuw tot hoe de tulp inmiddels is uitgegroeid tot het icoon van Nederland!

  Blotevoetenpad 

  Met het BloteVoetenPad struin je een kilometer lang over het park met de natuur tussen je tenen. Dat is een heerlijk avontuur, terwijl je onderweg kennismaakt met mooie verhalen uit de regio. Beklim de uitkijktoren en als je durft kun je glijdend weer naar beneden zoeven. Met de trap kan natuurlijk ook....

  Klimparcours

  Houd jij wel van een beetje spanning? Klim en klauter dan op het nieuwste avontuur, een klimparcours op 2 meter hoogte. Tijdens het gehele klimparcours ben je gezekerd aan een veiligheidskabel.

  AvonturenSpeelParadijs in Sint Maartenszee

  Het speelgedeelte is compleet vernieuwd en echt één groot avontuur. Een klimparcours, een skelterbaan, vlotvaren... de kinderen gaan heerlijk spelen, zelf ontdekken en grenzen verleggen. Hoezo avontuur?!

  Restaurant De Kneinsberg

  Nieuw in 2019! Bourgondisch eten en drinken bij De Kneinsberg. Naast 40 soorten pannenkoeken en heerlijke lunchgerechten presenteren we ook een overheerlijke Bourgondische Biefstuk en een kaasfondue om je vingers bij af te likken. Als het park sluit blijft De Kneinsberg op vrijdag, zaterdag en zondag nog lekker een tijdje open.

  Beleef het samen aan de Noord-Hollandse kust!

  Ga dus lekker een dag op pad naar Sint Maartenzee met je gezin, of neem de hele familie mee. Iedereen heeft het naar z'n zin in Land van Fluwel dus dat wordt een heerlijk dagje uit.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de Noordkop? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Noordkop!

  Adres

  • Adres: Belkmerweg 65
  • Stad:  Sint Maartenszee
  • Land:  NL
  • Postcode:  1753 GD