Handige KidsTips in de regio Alkmaar

Het nieuwe jaar is alweer twee weken oud, ben jij het goed begonnen? Met veel leuke dingen voor je kinderen? Go-Kids helpt met verse KidsTips: uitjes, feestjes en clubs in de regio Alkmaar. Wil je nog meer inspiratie? Check dan onze website, die staat bomvol ideetjes!

Geniet van je gezin!
groetjes, Anneke

 

Theater- en FilmTips
Lekker met de kids naar de film op zondag, dat is super gezellig. Filmhuis Alkmaar heeft elke zondag fijne kinderfilms op het programma!
Zaterdag staat poppentheater Potitco in Cultureel Centrum Onder de Linden in de Middenbeemster met de nieuwe voorstelling De Mopperkont.
Op woensdag 22 januari is in De Vest weer zo'n heerlijk PeuterVestival met fijne voorstellingen - o.a. Stip (3+) - en nog vele meer leuks voor je kleintje.
In de Go-Kids agenda vind je nog véél meer voorstellingen om met je kinderen van te gaan genieten. Veel plezier!
ClubTips
Zingen, dansen, acteren... hoe musicallessen van de Telekids MusicalSchool worden ook in Alkmaar gegeven. Proeflessen in februari!
Skiles voor je kinderen? Ga naar SnowWorld Amsterdam op Spaarnwoude - bij de MiniClub leren ze al vanaf 3 jaar skieën in échte sneeuw.
UitjesTips
Lekker indoor spelen... daarvoor ga je naar Monkey Town Uitgeest! Heb je de toffe Escaperoom al uitgeprobeerd met je kids? Kun je gewoon regelen!
Een superleuk maar ook leerzaam uitje? Ga naar Huis van Hilde in Castricum - archeologie wordt daar waanzinnig kindgericht gebracht...
Heerlijk los op de trampolines van JumpSkillz en daarna voordelig zwemmen bij de Hoornse Vaart - altijd een perfect plan op een druilerige dag.
Geniet zolang het nog kan (de ijsbaan is niet het hele jaar open...) van een gezellig schaatsuitje met je kinderen bij De Meent Bauerfeind!
FeestjesTips
Een feestje op het ijs bij De Meent is supercool: gewoon lekker schaatsen of met Fun Curlen of een stoere Ice Challange. Wat kiest jouw jarige?
Hoe stoer is het om tegen een muur op te klimmen? Dat leren alle kids op het feestje van jouw jarige bij Klimcentrum Alkmaar.
Heb jij een echte keukenprins of prinses? Hoe tof is het dan om op je feestje in een echt restaurant te koken... het kan Bij Ernst in De Rijp.
Voetballen op een bijzondere manier: dat doe je op een feestje bij Voetgolf Alkmaar. Superleuk - óók als je geen voetbaltopper bent.
Hoe cool is het om échte uilen op je feestje te hebben? Nodig ATJ Owls uit voor het partijtje op de plek die jij wilt en het wordt een magisch feest.
Zwembad De Hoornse Vaart heeft verschillende feestjes, bijv het Zeemeerminnenfeestje - daar leren de kids zwemmen als een meermin.
Monkey Town Uitgeest heeft verschillende feestjes, met spelen, Escape room maar ook een héél cool Grand Prix feestje!
JumpSkillz - daar kun je natuurlijk een toffe Jump Party doen. Of je kiest voor de combi met zwemmen bij De Hoornse Vaart, da's slim!
Op het Fort Markenbinnen regelt FORTtreffelijk de tofste feestjes: lasergamen, escaperoom en/of écht vuur bestrijden. Wat kiest jouw kind?
Superfijne plek voor een feestje: Geversduin in Castricum. Knoest Eten & Drinken heeft een tof partijtje met spelen, puzzeltocht en eten. 
Wat dacht je van een feestje in de sneeuw? Dat kan altijd bij SnowWorld Amsterdam op Spaarnwoude - origineel partijtje!
Check ook de feestjes van:
Alle feestjes in de regio Alkmaar! ►