Spannend kinderfeestje vieren? Monkey Town Uitgeest heeft een toffe escaperoom voor kinderen: de Monkey Town Jungle Escape - perfect voor een kinderfeestje!

Monkey Town Jungle Escape, geen ontsnappen aan............

In het begin, toen de escaperoom niet bekend was en zich langzaam uitbreidde, waren ze vooral voor volwassenen of minstens vanaf 16 jaar. Bij Monkey Town Uitgeest hebben ze nu ook een escaperoom voor kids: ouders gaan met hun kinderen de escaperoom in. 

Over de Jungle Escaperoom bij Monkey Town Uitgeest

De nieuwe Monkey Town "Jungle Escape" is een combinatie van "Indiana Jones meets the Jungle". Jullie zitten opgesloten in een jungle hut en moeten met behulp van raadsels en puzzels oplossingen vinden om op tijd weer buiten te komen. Actie, spanning en sensatie!!

Speelduur ca. 45-60 minuten. Maximaal 8 kinderen* en min. 5 spelers. Eén volwassen begeleider is verplicht i.v.m. veiligheid. Alle spelers krijgen een Jungle Escaperoom Diploma. 

Kinderfeestje: Monkey Town Jungle Escape Party

Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!