Grand Prix feestje bij Monkey Town Uitgeest

Molenwerf 20, 1911 DB Uitgeest

Bij Monkey Town Uitgeest is het sowieso prima voor een kinderfeestje, maar ze hebben ook een heel bijzonder partijtje: de Monkey Town Grand Prix Party!

Monkey Town Grand Prix in Uitgeest

Vier je kinderfeestje samen met je racevrienden op de toffe digitale racebaan. Je racet met tot wel 8 auto's tegelijk op de racebaan die voorzien is van een automatisch wisselsysteem.

Hierdoor kun je van baan wisselen en haalt een snellere auto automatisch een langzamere auto in. Maar pas op dat je niet uit de baan vliegt waardoor je jouw hard bevochten voorsprong in een klap als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen!

Snelheid, spanning en sensatie. Heb jij je zenuwen en je vinger in bedwang; dan maak je kans om de Monkey Town Grand Prix te winnen!

Racefeestje bij Monkey Town Uitgeest

Een partijtje met de Monkey Town Grand Prix houdt in:

  • ontvangst in de raceruimte
  • uitleg van systeem en huisregels
  • trainingstijd (vrije training) om te wennen aan de baan
  • kwalificatietraining - hier wordt de startvolgorde bepaald
  • de Monkey Town Grand Prix gaat van start!

Na afloop van de race wordt de uitslag bekend gemaakt en vindt de podiumceremonie plaatst. Naast de eeuwige roem en het afspelen van Het Wilhelmus voor de winnaar krijgt elke coureur een diploma als bewijs van deelname aan de Monkey Town Grand Prix.

Racen, spelen en smullen op je kinderfeestje

Natuurlijk mogen de kinderen bij de Grand Prix Party ook lekker indoor spelen na alle inspanning. Ook krijgen ze onbeperkt limonade, frites met mayonaise en een snack, en is er een cadeautje voor de jarige. 

Dit feestje is voor kids vanaf 6 jaar - minimaal 6 en maximaal 12 kinderen. Check voor meer info en reserveren de website van Monkey Town Uitgeest!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!