Bij Voetgolf Alkmaar op het Geestmerambacht in Langedijk kun je geweldig leuke kinderfeestjes vieren! Voetgolf is supergezellig en uitdagend voor de jarige met vriendjes en vriendinnetjes.

Wat is Voetgolf?

Voetgolf is een leuke en uitdagende combinatie van voetbal en golf. Het doel is om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te schieten. Daarbij zijn op elke hole verschillende uitdagende obstakels gebouwd, waar je langs, over of tussendoor moet schieten. 

Voetgolf voor kinderen

Elke hole is zo gebouwd dat deze voor zowel de onervaren als de geoefende voetballer - en dus ook voor kinderen - een leuke uitdaging is. 

Ga je voor een voorzichtige tactiek langs de obstakels, waardoor je wellicht wat extra schoten nodig hebt? Of ga je voor de meer uitdagende trap over de obstakels, met het risico dat de bal ongunstig terechtkomt?

Voetgolf Alkmaar op het Geestmerambacht

Voetgolf Alkmaar heeft een permanente 18 holes voetgolfbaan aan de noordkant van recreatiegebied Geestmerambacht. Een heerlijke plek om je kinderfeestje te vieren in een sportieve setting. 

Kinderfeestje bij Voetgolf Alkmaar

Een rondje voetgolf van 18 holes duurt ongeveer 1,5 - 2 uur - een perfecte vulling voor een verjaardagsfeestje dus. Het is handig om sportieve, of in ieder geval makkelijk zittende kleding te dragen. Bij Voetgolf Alkmaar zijn alle soorten schoenen toegestaan. Het beste is om voetbalschoenen, kunstgrasschoenen of sportschoenen te dragen. 

Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen voor een feestje, ook in combinatie met spelen bij Speelpark De Swaan. Meer weten over de arrangementen en prijzen voor kinderfeestjes? Check de website van Voetgolf Alkmaar!

Naar de website van Voetgolf Alkmaar

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!