Kinderfeestje bij Knoest Eten en Drinken op Camping Geversduin

Beverwijksestraatweg 205, 1901 NH Castricum

Bij Knoest Eten en Drinken op Camping Geversduin in Castricum kun je niet alleen lekker gaan eten - ze bieden ook superleuke kinderfeestjes!

Top kinderfeestje bij Knoest in Castricum

Natuurlijk staat op het feestje bij Knoest de jarige centraal. Als jullie aankomen staat er een eigen feesttafel voor jullie klaar.

Limonade en cupcakes versieren

Op de tafel staan kannen limonade en cupcakes - die kunnen de kinderen gezellig gaan versieren met allerlei lekkers. Daarbij hoort natuurlijk ook lekker hard zingen voor de jarig en cadeautjes uitpakken.

Heerlijk spelen, klimmen en springen

Hebben de kids beweging nodig? Dan kunnen ze gerust even gaan ravotten in het zand, klimmen op de klimtoestellen, springen op de airtrampoline en lekker spelen met water in de speeltuinen.

Spannende puzzeltocht over de camping

Daarna is het tijd voor een spannende puzzeltocht. De kinderen gaan heerlijk op onderzoek over de camping. Onderweg ontdekken ze allerlei leuke natuurweetjes. 

Smullen: hotdog of pizza mét toetje

Na zoveel activiteit hebben de kinderen natuurlijk honger. Gelukkig kunnen ze na terugkomst van de puzzeltocht weer aan tafel gaan zitten om te genieten van een hotdog- of pizzamenu... smullen! Als afsluiter krijgen ze nog een lekker toetje.

Met goodiebag en glimlach naar huis

Als het feest dan toch echt afgelopen is krijgen alle kinderen nog een leuke goodiebag en is het tijd om met een grote glimlach naar huis te gaan!

Andere kinderfeestjes op Camping Geversduin

Op zoek naar een actief kinderfeestje? Dan is een kinderfeestje bij Knoest Eten en Drinken perfect. Ook camping Geversduin zelf heeft een aantal kinderfeestjes die je kunt boeken.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!