Uitjes in de natuur in regio Zwolle

Lekker naar buiten in de natuur, er valt zoveel te beleven! We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Staatsbosbeheer in regio Zwolle

Staatsbosbeheer in de regio hebben weer  leuke kinderactitviteiten zoals bossafari. En uiteraard zijn er ook tal van leuke kinder- en wandelroutes in de regio te vinden. Zo zijn er kabouterpaden voor de allerkleinsten of korte en kindvriendelijke routes.

Dierenpark Taman Indonesia

Bij Taman Indonesia waan je jezelf even in Indonesië. En deze vakantie zijn er weer leuke kinderactiviteiten te doen.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Heerlijk samen stoere dingen doen?! Dat kan bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Hier hebben ze voor jong en oud geweldige klimroutes door de boomtoppen. 

Dagje naar Wildlands

Wildlands is ietsje naar het noorden maar een heerlijk dagje dieren kijken en ontdekken met de kids!Tijdens de wintermaanden kun je een kijkje achter de schermen nemen.  En later kunnen de kids zich heerlijk uitleven in Animazia het speelparadijs.

Netl, de wildste tuin

Bij  Netl in Kraggenburg kun je helemaal los gaan in de wildste tuin. Heerlijk wandelen of spelen op de speeltoestellen. Verstoppertje spelen in het bamboebos. Misschien wel met de voetjes in het water. Heerlijk buiten en later genieten van een ijsje in het strandpaviljoen. 

Natuurcamping de Lemeler Esch

Camping de Lemeler Esch ligt onderaan de voet van de Lemelerberg, net buiten Lemele. Deze camping is een ideeal vertrekpunt voor wandelingen en spelen in de natuur.  Je kunt een wandeling heerlijk afsluiten met een hapje en drankje in het gezellige Boscafé.  En in de vakantie bieden ze krokus doe dagen aan voor de kids. Deze is ook voor niet campinggasten toegankelijk.

Bezoekerscentrum de Wheem in Balkbrug

Zoals elke seizoen organiseert Landschap Overijssel een aantal kinderactiviteiten zoals de knutselmiddag op 19 februari. 

Bezoekerscentrum Nunspeet

Het bezoekerscentrum in Nunspeet heeft tijdens  vakantie de agenda weer gevuld  met te gekke kinderactiviteiten.

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten organiseert deze vakantie weer veel leuke activiteiten voor kinderen en het gezin. Zo kun je heerlijk gaan struinen, hutten bouwen bij het bezoekercentrum de Wieden.

Overige uitjes in de natuur

Gewoon lekker het bos in voor een heerlijke wandeling? Dat kan en er is keuze genoeg aan leuke en kindvriendelijke wandelroutes. 

 

 

 

 

 

 

Log In