Gezellig paasbrunchen met je gezin in een kindvriendelijk horecagelegenheid

Gezellig met je gezin en of familie gaan brunchen met Pasen? Pasen is het nieuwe Kerst en er zijn dus ook mogelijkheden voor een paasdiner. Go-Kids heeft de leukste en kindvriendelijke adresjes voor Pasen voor je uitgezocht.


Paasbrunch bij Netl (1e en 2e)

Maak met je familie een flinke wandeling, ga op ontdekking in het Avontuurlijk Speellandschap en klets lekker bij in het Paviljoen! Op zowel 1e als 2e Paasdag kun je heerlijk brunchen bij Netl. Na afloop kunnen de kids heerlijk spelen en ravotten in de Wildste tuin.


Paasbrunch en live cooking bij van der Valk Zwolle (1e en 2e)

Je wordt op feestelijke wijze welkom geheten met bubbels, waarna een grandioos eilandenbuffet geopend wordt. Op het eilandenbuffet worden uiteenlopende warme en koude gerechten gepresenteerd. Daarnaast bereiden de koks á la minute de meest smaakvolle gerechten. De kids kunnen genieten van een kidssmulbuffet en knutselen in de speciale kinderzaal op de 1e etage. De brunch en live cooingen worden op feestelijke wijze worden afgesloten met een grand dessertbuffet.


Paasbrunch bij de Beerze Bulten (1e en 2e)

Op 1e en 2e Paasdag wordt in de brasserie een heerlijke Paasbrunch verzorgd. Van 11:00 tot 13:30 uur kun je genieten van o.a. luxe broodjes en croissants, verse eieren, sappen, beleg en fruit. Tijdens de brunch is er live muziek en ook Bultje komt langs. Ze hebben voor deze paasbrunch een menu samengesteld voor jong en oud. Het speciaal samengestelde menu kunt u hier bekijken. Na afloop kunnen de kids heerlijk spelen in het Giga Konijnenhol.


Paasbrunch en paasdiner bij 't Binnenhof in Giethoorn (1e en 2e)

Zowel op eerste als tweede Paasdag serveert 't Binnenhof in Paasloo een heerlijke Paasbrunch en een Paasdiner. Geniet van de smaken van de Lentegerechten, diverse broodsoorten en live Cooking. Voor de kinderen is er : eieren zoeken en schilderen, kinderanimatie, een eigen kinderbuffet en mogen ze vrij gebruik maken van de speeltuin met springkussen en trampoline, speelzolder met ballenbak, Berends Clubhuis, het zwembad en alle sportfaciliteiten.


Paas pannenkoek gourmet bij restaurant de Nieuwe Ruif (1e en 2e)

Doe eens wat anders en kom gezellig pannenkoek gourmetten bij de Nieuwe Ruif in Vilsteren. Kinderen kunnen op 1 en 2e Paasdag paaseieren zoeken tijdens een Paasspeurtocht door de bossen en later kunnen ze ook nog paaseieren schilderen. Plezier voor jong en oud.


Paazzbrunch op vakantiepark 't Hooge Holt bij Gasterij Spiezz(1e en 2e)

Ook met Pasen kun je op vakantiepark 't Hooge Holt gezellig met je familie en vrienden uit eten. Daarnaast organiseren ze speciaal op 1e en 2e Paasdag een PaaZZbrunch voor het hele gezin! De Paashaas komt ook langs! Wil jij met de Paashaas op de foto? Dat kan! Hiervoor is een speciaal moment ingepland.

Nog meer speelplezier? Dat kan in de Mad Monkey Jungle! Ook als je niet op het park verblijft, kun je tickets kopen voor de speelwereld.


Paasbrunch bij Doepark Nooterhof (1e en 2e)

Ook dit jaar organiseren ze bij de Nooterhof een overheerlijke paasbrunch op beide dagen van 11:00 uur tot 13:00 uur in de Zonnebloem. Voor de kinderen zijn er verschillende knutselactiviteiten en kan er natuurlijk naar eieren worden gezocht in het Doepark Nooterhof! En er kan later natuurlijk ook naar hartenlust in het park gespeeld worden.


Paas geniet moment bij Omni Mobilae (1e en 2e)

In de bossen bij Heino kun je op zowel 1e als 2e Paasdag genieten van een Paasmoment bij Omni Mobilae. Heerlijke hapjes bij de koffie en thee. Voor de kids er ook genoeg aanbod. Bij mooi weer lekker op het terras waar ondertussen de kids heerlijk kunnen spelen en bij minder mooi weer kunnen de kinderen in de speelhoek terecht.


Paasbrunch bij Happy Fun Beach op vakantiepark Stoetenslagh (1e en 2e)

Een heerlijk weekend om te genieten van het voorjaar en om gezellig samen te zijn met de familie. Kom naar Happy Fun Beach op vakantiepark het Stoetenslagh om samen te genieten van een heerlijke paasbrunch! Aansluitend is er ook een leuke paasactiviteit voor de kinderen!

De locatie van de paasbrunch is indoor strand Happy Fun Beach. Dat wordt een gezellige en unieke paasbrunch, geheel in strandthema!


Wil je je Paasbrunch nog met een ander uitje combineren? Check dan onze agenda voor de overige paasactiviteiten.


Vrolijk Pasen!Log In