Speel-en ijsboerderij De Drentse Koe

Wolddijk 23, 7961 NA Ruinerwold

De Drentse Koe is een speel- en ijsboerderij. Naast de boerderij hebben we een grote speeltuin met boerenthema. "Heerlijk spelen met een boerengevoel". Bij slecht weer kunnen de kids ook heerlijk binnen spelen in de grote (verwarmde) speelschuur.

Buitenspelen: traptrekkers, skelters, springkussens, zand/waterbak, klimtoestellen, trampolines, peuterhoek, kabelbaan vanaf hoogte, dierenweide, boerenbiljart.

Binnenspelen: speelmanege, klim- en glijtoren, dansmat, springkussen, peuterhoek, bouwzolder met mega blokken, dolle stierkussen, Glow-in-the-Dark benedenverdieping met Panna voetbal, Interactieve en Oud-Hollandse spellen. De traptrekktertjes mogen bovendien ook binnen rijden!

In de dierenweide lopen lammetjes, geitjes, ezels, konijntjes, een kalfje en pony's. De boerderij heeft een restaurant, ijssalon en boerderijwinkel met streekproducten.

Waterpret bij De Drentse Koe

Ook in zomer is het heerlijk vertoeven bij De Drentse Koe. Vergeet op warme dagen niet je zwemkleding en een handdoek, want er is ook volop water in de speeltuin!

Maïsdoolhof

In de zomermaanden vanaf medio juli is er een Maïsdoolhof. Toegang is inbegrepen in de entreeprijs.

Familiereunie, familiedag of oma's verjaardag?

Tip voor een leuk familiefeest: Speelboerderij De Drentse Koe. Terwijl de kinderen spelen, genieten de volwassenen van een kop koffie of borrel op het terras. Desgewenst kun je je eigen groepsruimte reserveren. Ook arrangmenten met Drentse Lunch, buffet of BBQ behoren tot de opties. En vergeet niet een potje boerenbiljart te spelen of een rondje te maken op de familiefiets in de omgeving!

Leuk voor volwassenen en familiefeestjes: boerenbiljart, maisdoolhof, Oud-Hollandse Spelen in Glow-in-the-Dark en de familiefietsen*.

Ook voor kinderfeestjes en familiefeestje is De Drentse Koe een fantastische locatie.

Openingstijden:

-Nov t/m Feb op woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag

- Maart t/m oktober op alle dagen in de week

Tijdens schoolvakanties gelden andere openingstijden.

 

*Familiefietsen tegen betaling