Avontuurlijke en of Outdoor kinderfeestjes in regio Zwolle

Voor de junior avonturiers zijn er echt hele leuke feestjes te vinden! Zoals de populaire escape feestjes, maar ook feestjes in de natuur of lasergamen of klimfeestjes.  Zolang het droog is,  kun je de meeste het hele jaar door boeken, want als iedereen lekker rondrent hoeft het natuurlijk geen 20 graden te zijn...

Kinderfeestje in Dinoland

Een kinderfeestje bij Dinoland vergeet je nooit meer! Bij aankomst ontvangt de jarige een dino kleurtas met button en krijgen alle kinderen een Ranger Paspoort en speurtocht. Daarna is het tijd om het park te gaan ontdekken. Er is binnen en buiten van alles te doen, zoals fossielen zeven, lasergamen, klauteren in het hoogteparcours, minigolfen en nog veel meer!

Prison Break Paasloo

Beleef nu het escape kinderfeestje: Prison break Paasloo Jeugddetentie. Na ontvangst met ranja, fristi, chocomel en een lekkernij, komt een agent jullie ophalen. Je krijgt echte gevangeniskleding aan en ga je naar de gevangenisbus. Daar moeten jullie allemaal opdrachten doen om uit de bus te ontsnappen. Daarna is er een speur-puzzeltocht waar jullie letters verdienen. Wie is er het eerste bij de vlucht TukTuk met het juiste woord? Na die tijd even lekker spelen en/of zwemmen. De middag wordt afgesloten met een frietje en snack (of kinderpannenkoek) en een glaasje ranja.

Escape feestje bij The Great Escape

Lukt het de kinderen om de schat van postbode Jacobus Post te vinden? Of kunnen ze samen met de onschuldige boef ontsnappen uit een echte gevangeniscel? Of ontdek de nieuwste escape room voor kids: the Courtroom.  Bereid samen met je advocaat de zaak voor en verdedig jezelf en je vrienden tegenover de rechter. Mocht dat nou niet lukken.... dan kunnen jullie altijd nog ontsnappen....     

Kom erachter in de 2 avontuurlijke kids escape rooms van The Great Escape in Zwolle! Er is ook een buiten escape: de Klokkenluider. 

Blog over de Klokkenluider =>

nature games kinderfeestje

Nature games

Ontdek het bos op een andere manier dan gewoon met een wandelroute. Nature games is het bos op een spannende en leuke manier ontdekken. Je loopt samen met je telefoon een route door het bos en tijdens de wandeling beantwoord je allerlei vragen, los je raadsels op en maak je foto's en video's via de speciale Nature game app. Heb je de hoogste score van die specifieke Nature game?  Kinderen kunnen ook nog een diploma ontvangen ( via een eigen download) 

Nature games zijn op heel veel plekken in Nederland al mogelijk en het aanbod wordt nog uitgebreid. Ideaal voor een betaal kinderfeestje in de natuur. En ideaal om te combineren met een picknick op een zandvlakte of spelen in een naastgelegen speelbos.

Meer info Nature games =>

Klimfeestje Avontuurlijk Paasloo

Op zoek naar een origineel feestje met je vriendjes en vriendinnetjes? Vier dan je verjaardag bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Bij het ontvangst in het restaurant van Recreatiecentrum de Eikenhof of Camping Krolsbergen staat je versierde verjaardagsstoel al klaar! Tijdens het uitpakken van de cadeautjes is er ranja, chocomel of fristi met iets lekkers.

Wanneer alle cadeautjes zijn uitgepakt, wandel je naar het klimbos. Na het aantrekken van de gordel en het opzetten van de helm wordt er eerst geoefend oefenparcours. Daarna is het tijd om je klimdiploma te halen! Al klimmend en klauterend leg je twee parcoursen af( 1 tot ca. 1,5 uur klimmen)

Na het klimmen gaan we terug naar het restaurant, waar we de dag afsluiten met patatjes + een snack naar keuze of een kinderpannenkoek en iets te drinken.

 

Kobalt kinderfeestje

Karting & VR kinderfeestje bij Kobalt

Lekker scheuren in een kart à la Max Verstappen. Wie droomt hier nou niet van? Bij Kobalt in Zwolle bieden te gekke kinderfeestjes aan. Je kunt kiezen uit een Kart kinderfeestje. Je rijdt dan in een paar heats met je vriendjes de kartbaan over. Alles is helemaal afgesteld op de leeftijd van de kids. Je kunt ook een combi kinderfeestje kiezen, dan rijden de kids een heat in de kart en daarna gaan ze verder met een VR bril en kiezen ze een thema voor VR.
Een unieke ervaring, toch?

Kinderfeestjes Kobalt

kinderfeestjes stadunique

Citygames van StadUnique

Op avontuur door de stad Zwolle en los de mysteries op. Een city game van StadUnique is ideaal als kinderfeestje. De kids gaan er lekker op uit, worden uitgedaagd en de tocht zit vol spanning en avontuur. Tijdens de tocht worden jullie bijgestaan door een spelbegeleider via de app, dus het kan niet misgaan. Wat dacht je van: 

  • Junior WhatsApp Moord Tocht
  • Junior Levend Ganzebord
  • Voetbal City Game

City Games info & boeken =>

 

Kinderfeestje in Dinoland

Een kinderfeestje bij Dinoland vergeet je nooit meer! Bij aankomst ontvangt de jarige een dino kleurtas met button en krijgen alle kinderen een Ranger Paspoort en speurtocht. Daarna is het tijd om het park te gaan ontdekken. Er is binnen en buiten van alles te doen, zoals fossielen zeven, lasergamen, klauteren in het hoogteparcours, minigolfen en nog veel meer!

Lasergame feestje bij Mad Monkey Jungle

Mad Monkey Jungle biedt naast het indoor speelparadijs ook stoere kinderfeestjes aan zoals het lasergame feestje. Bekijk hier het filmpje van het lasergame feestje van Ruben.

Tropische dierenkenner bij Taman Indonesia

Ben je binnenkort jarig of heb je iets anders te vieren? Dierenpark Taman Indonesia heeft speciaal voor de jarige job en al zijn vriendjes en vriendinnetjes een twee spannende kinderfeestjes samengesteld: zoals de tropische dierenkenner kinderfeestje.

Outdoor feestje bij Reestdal Outdoor

Op zoek naar een stoer kinderfeestje in de natuur, waar meedoen en plezier voorop staat? Dan hoef je niet verder te zoeken, want dan ben je bij Reestdal Outdoor aan het juiste adres! Reestdal Outdoor biedt verschillende Outdoor kinderfeestjes aan voor alle leeftijden. Tijdens de feestjes zullen we onder andere gebruik maken van:
- Ons unieke MotorikPark
- Het prachtige natuurgebied 't Reestdal
- En onze mini survivalbaan

klimfeestje natuurlijk Heidepark

Klimfeestje bij Natuurlijk Heidepark

Het klimbos Natuurlijk Heidepark is een jaar geleden nieuw geopend en biedt spannende klimparcours. Voor een sportief kinderfeestje kun je hier perfect terecht. R zijn 4 routes met verschillende moeilijkheidsgraad. Het klimbos ligt bij het natuur zwembad in Lemelerveld, dus bij mooi weer in de zomerperiode is een combi ook mogelijk. Ze hebben een gloednieuw terras en er zijn her en der speeltoestellen rondom het water.  We hebben onlangs het klimbos voor je uitgetest. Lees hier onze blog

Bosfeestjes op camping Lemeler Esch

Vier je verjaardagsfeest in het bos! De natuur is één grote speeltuin en wat is er nu leuker dan met vriendjes en vriendinnetje op avontuur gaan rondom Camping de Lemeler Esch. Start in het gezellig Boscafé met wat lekkers te eten en te drinken en pak alle cadeautjes uit. Daarna is het tijd om op ontdekkingstocht te gaan, te knutselen  of broodjes te bakken boven het houtvuur.

Outdoorfeestje bij Go Challenge

Bij Go Challenge kan prima een gezellig kinderfeest georganiseerd worden. Er zijn heel veel activiteiten mogelijk rondom ons recreatiemeer, waarin uiteraard ook lekker gezwommen kan worden bij mooi weer.

Bij het standaard kinderfeestje kunnen er 3 activiteiten gedaan worden. Er kan gekozen worden uit: Bikesteppers,  Kanovaren, Minigolfen, Boogschieten, Laagteparcours, Hoogteparcours, Lasergamen  of  Vlotbouwen.

Avontuurlijk feestje in Avonturenpark Hellendoorn

Wil jij jouw verjaardag vieren in Avonturenpark Hellendoorn? Dat kan! Met dit arrangement is het feest compleet en hoef je zelf niets meer te regelen. Zelfs de uitnodigingskaart hebben ze al voor je gemaakt. Er zijn 2 arrangementen mogelijk.

Hiawatha actief kinderfeestjes

Hiawatha Actief

Hiawatha Actief in Zwolle en Dalfsen biedt tal van leuke sportieve en of outdoor kinderfeestjes aan. Er zijn speciale kinderfeestjes arrangementen in Dalfsen en in Zwolle op het water. Maar je kunt ook een eigen activiteit nemen en daar een kinderfeestje van maken. Zo kun je gaan suppen of gaan waterfietsen, maar ook geocaching doen. Of stap met je vriendjes in een reuzekano en vaar over de Vecht. Je kunt ook een combi maken met een kano en kickbike. 

klimfeestje on campus

Klimfeestje bij On Campus

Jij leve hoog, jij leve hoog! Dan moet je natuurlijk wel kunnen klimmen! Neem je vriendjes mee voor een stoer avontuur ver boven de grond bij On Campus. Organiseer je eigen klimfeest en ga 1,5 uur klimmen o.l.v. een ervaren instructeur. Haal jij de top van onze klimmuur? Die is wel 15 meter hoog! Van klimmen krijg je trek, dus na afloop staat er een feestmaal voor jullie klaar in ons gezellige sportcafé. Ben je benieuwd hoe zo'n klimfeestje eruit ziet? Bekijk dan het filmpje van het klimfeestje van Jasper.

Wildste tuin feestje bij Netl

De wildste boefjes worden tamme lieverdjes in Netl de Wildste Speel Tuin, want zoveel energie verbruiken ze met al die duinen waar ze tien keer tegenop willen rennen en afrollen. Bovendien word je niet gek van de herrie aan je kop, want duinen en bamboebossen dempen al te luid enthousiasme.

Dit maakt een kinderfeestje ook tot een heerlijke uitje voor jezelf en andere begeleiders. Afhankelijk van hun leeftijd geef je de kinderen meer of minder de ruimte. Her en der staan bankjes zodat je goed kunt volgen wat ze doen.

Nog meer outdoor aanbod

Ben je op zoek naar nog meer ideeën en of wil je zelf je kinderfeestje een beetje samen stellen? Bekijk dan onze tips voor sportieve uitjes, want een tochtje met een kickbike of tandem is gaaf, maar ook een potje pitch & putt of klimmen in het bos. 

 

 

 

Log In