Eindelijk mogen ook alle binnen locaties zoals theaters, bioscopen, indoor speelparadijzen, musea, escape rooms en themaparken weer open.

 

flierefluiter speeltuin

Flierefluiter Raalte

De grote buiten speeltuin van de Flierefluiter was onlangs open gegaan. Nu kun je ook weer lekker binnen spelen. Ongeacht het weer is het weer super lekker in de Flierefluiter. Is het heel mooi weer dan kun je ook nog een plons in het zwembad maken.

Monkey Town Zwolle

Oehlie is super blij dat hij weer zijn vriendjes mag verwelkomen. De horeca is ook weer geopend en kinderfeestjes zijn ook weer mogelijk. Dat wordt weer lekker spelen in Monkey Town.

Djambo Kidsplay

Djambo gooit vanaf 5 juni ook weer de deuren wagenwijd open. De horeca is geopend en kinderfeestjes zijn weer te boeken. Er wordt gewerkt in tijdblokken. 

escape room Great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle

De escape routes buiten waren al een tijdje mogelijk, maar nu ook weer binnen escapen uit de escape rooms. Ook super leuk voor een kinderfeestje.

Giga Konijnenhol

Bultje staat al trappelen. Hij zal jullie binnenkort ook verwelkomen in zijn Giga Konijnenhol. 

Ballorig Wijhe

Vanaf 12 juni kan er ook weer volop gespeeld worden bij Ballorig Wijhe.

Heggies Speelschuur

Op de camping de Zandhegge kon er al in de buiten speeltuinen gespeeld worden en vanaf 5 juni is het ook weer mogelijk om in de Speelschuur te spelen. 

Museum de oude Aarde giethoorn

Museum de Oude Aarde

Als je een dagje in Giethoorn bent, mag een bezoekje aan Museum de Oude Aarde natuurlijk niet ontbreken. De winkel was al geopend en nu gaat het museum ook open. Voor kids hebben ze leuke arrangementen en kinderfeestjes. 

Museum de Fundatie

De beeldentuin van Kasteel het Nijenhuis was onlangs al open gegaan. Nu is ook museum de Fundatie weer geopend. Bekijk de mooie kunstwerken en expo's. Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

orchideeën Hoeve

Junglepark de Orchideeën Hoeve

Eindelijk, de dieren in de jungle van de Orchideeën Hoeve kijken naar ons uit. Het Junglepark gaat vanaf 5 juni weer volledig open. We kunnen weer genieten van alle dieren , maar ook de pracht van de jungle tuin. De winkel is vanaf 2 juni weer geopend en deze is de afgelopen maanden helelmaal verbouwd. Het is nu een ware beleving die helemaal aansluit bij de jungle.

krazy kangaroo Zwolle

Krazy Kangaroo Zwolle

Er kan weer heerlijk gejumpt worden bij Krazy Kangaroo. Vanaf 19 mei gaan de deuren weer open.

snowsports zwolle

Snowsports Zwolle

Hebben jullie de wintersport dit voorjaar gemist, dan is nu je herkansing, want de Indoor skihal van Snowsports Zwolle is weer geopend. Heerlijk van de baan afsuizen, het kan allemaal weer. Ook een kinderfeestje in de sneeuw is mogelijk.

Bouderhal Roest Zwolle

Bouderhal Roest

Lekker klimmen en boulderen in de Boulderhal Roest in Zwolle. Eindelijk is het weer mogelijk. De horeca binnen is nog gesloten, maar het terras is wel geopend. 

Zwembad de Vrolijkheid & Zwembad Tijenraan

De zwembaden zijn vanaf 5 juni ook weer "normaal' geopend en kan er weer vrij gezwommen worden.  Bij zwembad de Tijenraan worden er vanaf woensdag 26 mei voor iedereen van 17 jaar of jonger met een A en B diploma  Sportgames georganiseerd, met veel sportieve activiteiten zoals apenkooi, surfwedstrijdjes, flipperen. Ouders en begeleiders zijn niet toegestaan. Bij zwembad de Vrolijkheid kun je ook weer recreatief zwemmen. De horeca is geopend en tot 11 juni hebben ze een horeca actie. De kinderen kunnen weer naar aquafun en blitzkids zwemdisco.

stadkamer

Stadkamer Zwolle

Vanaf 25 mei kun je alle vestigingen van Stadkamer weer gewoon bezoeken. Je kunt zelf een boek uitzoeken of plaats nemen aan de leestafel. Ze zijn tijdens de reguliere openingstijden geopend. Een uitzondering is Stadkamer centrum. Hier zijn ze alleen op donderdagavond tot 20.00 uur open. 

Bibliotheek Salland

Alle vestigingen van Bibliotheek Salland zijn vanaf 20 mei geopend. Je kunt dus fijn met je kind een mooi boek uitzoeken en je kind gezellig voorlezen. De oudere kids kunnen zelf weer leuke boeken uitzoeken. 

kastelen nederland

Kastelen in Nederland

Onlangs hebben we een overzicht gemaakt met alle mooie en kindvriendelijke kastelen in Nederland. Deze kastelen zullen ook vanaf 5 juni geopend zijn.

Kastelen =>

 

 

Log In