Naast spelen in een speelparadijs is er zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de meivakantie in de regio Zwolle. 

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de voorjaarsvakantie kun je juist heerlijk bij Tijenraan  zwemmen. Ideaal als het buiten nog te koud is.

Tijenraan =>

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.  FunZone is geschikt voor kids vanaf 6 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Naar Trampolinepark Funzone > 

x cube pathé zwolle

X-cube in Pathé Zwolle

De X-cube is een gloednieuwe beleving voor jong en oud bij Pathé Zwolle. Het is een mix van een interactieve escape room en videogame.  Er zijn 2 games voor kids vanaf 9 jaar en je kunt een game met max 6 personen spelen.  De X-cube is los te boeken en is een ideaal gezinsuitje voor deze zomer. We hebben van de zomer de X-cube uitgetest en lees hier onze blog.

Naar X-Cube > 

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad. Er wordt in de meivakantie weer tal van leuke activiteiten georganiseerd. Denk aan stormbaanrace en zeemeerminzwemmen, maar schatduiken.  Zo is er elke vrijdagavond een zwemdisco. 

Je kunt in de vakantie ook meedoen met de zeemeermin zwemmen workshop. 

Naar de Vrolijkheid >

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape binnen of buiten boeken.

 

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt. deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd.

Naar de Stadkamer >

pantropica

Pantropica in Luttelgeest

Waan je in de jungle in Junglepark Pantropica. Er is hier zoveel leuks te doen voor kids. Ze hebben deze vakantie weer een aantal activiteiten zoals een ontmoeting van een dierenverzorger in het Makirijk, nieuwe familieshow en kids kunnen weer lekker speuren met de nieuwe speurtocht. En natuurlijk eindeloos spelen in het prachtige speelparadijs.

Pantropica =>

Preston Palace 

preston palace

Urenlang speelplezier en fun met het hele gezin bij Preston Palace in Almelo. Dit all in family entertainment center is ideaal voor een dagje uit met de familie. Wil je graag vermaak of lekker uit eten met je gezin, dat kan allemaal bij Preston Palace in Almelo.  Je kunt  heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad mét nieuwe glijbaan of een potje bowlen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de indoor kermis. Bij Preston Palace heb je een vertrouwd all-in uitje, maar wel met vernieuwd aanbod. Je vindt hier alles onder één dak en je maakt zelf een keuze in je activiteiten voor een all in dagje uit.

Naar Peston Palace =>

Emsflower

emsflower

Zijn jullie al bezig met het maken van plannen voor de meivakantie? Misschien is een dagje uit over de grens een goed idee! De Duitsers hebben geen vakantie, dus met de drukte zal het daar meevallen! Bijvoorbeeld bij Emsflower Erlebnispark. Waar je overdekt kunt genieten van de mooiste natuur in de tropische tuinen, dieren en speeltuinen.
Tip: Ga je op zondag reserveer er dan een ontbijt. Je kunt hier hoe dan ook heerlijk eten in het restaurant!

Dagje Beerze Bulten

beerze bulten

Het Giga Konijnenhol en het zwembad op vakantiepark de Beerze Bulten zijn vast wel bekend, maar je kunt meer doen bij de Beerze Bulten. Bij  een dagje Beerze Bulten  kun je ook bowlen, maar je kunt ook een verwenmomentje bij de beautysalon doen. Leuk moeder dochter momentje. 

Wil je echt een lang dagje uit, maak dan gebruik van de combideal: spelen, theater en zwemmen. 

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle het indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Vind je  of lijkt je skiën leuk ga dan in de  meivakantie naar het skicentrum en neem bijv. een introductieles bij Snowsports.

Naar SnowSports =>

Bibliotheek Salland 

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte, Heino, Ommen, Wijhe en Olst organiseren ze zeer regelmatig leuke kinderactiviteiten zoals de  Bieb, bits en bots.  Ook deze weer genoeg leuke activiteiten.

Naar Bibliotheek Salland =>

Log In