Go-Kids reporters testen de  X-cube van Pathé Zwolle uit en lees hier hun ervaring.

Team Go-Kids X cube

Pathé binnenlopen en niet naar de film? Dat is wel even een andere ervaring. Maar wel een hele gave en superleuk om met je gezin of als kinderfeestje te doen! Je komt middels een code in een ruimte terecht waar je omringd bent met schermen. Daar worden we door een virtuele gastvrouw ontvangen en welkom geheten en wordt het spel uitgelegd. We moeten opdrachten uitvoeren om zo de deur naar buiten weer te kunnen ontgrendelen. En voor die opdrachten moet je wel samenwerken!  Als dat maar goed gaat met een groep eigenwijsjes bij elkaar...

Pathé Zwolle X-cube

De opdrachten zijn heel afwisselend, en je maakt gebruik van de (touch screen) schermen en kleur consolen. Van spionnen ontmaskeren tot morscodes en getallenreeksen ontcijferen, je brein en samenwerkingsvermogen wordt flink uitgedaagd! Bij ons blijkt dat ons brein prima werkt, maar samenwerken af en toe wat lastiger is...vooral als we met z'n allen achter de kleur consolen moeten gaat het goed mis...hopelijk halen we het!! 

X cube Pathé Zwolle

Je moet ogen voor en achter hebben maar het is supertof om te doen. De tijd vliegt voorbij en gelukkig hebben we voldoende vragen goed beantwoord om de slotopdracht te kunnen doen...het ontmantelen van de bom! Welke draadjes moeten door....de spanning stijgt! 

De tijd is voorbij gevlogen en we kijken elkaar aan....het is gelukt! Maar dat wist je natuurlijk al, want anders hadden we deze blog niet kunnen schrijven :). De X-Cube is door de kids en volwassenen dan ook helemaal goedgekeurd. 

Wil je zelf ook de X-Cube ervaren? De X-Cube is nog niet in alle Pathé's beschikbaar maar iig wel in Zwolle, Nijmegen en Schiedam. Klik gauw verder voor meer informatie: 

Meer info & boeken X-cube =

X-cube Pathé  Zwolle