Pantropica
Oosterringweg 34, 8315 PV Luttelgeest

Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en shoppen op die leuke vakantiemarkt: voor een dagje tropen hoef je de grens helemaal niet over. In indoorpark Pantropica ligt de jungle gewoon aan je voeten en beleef je samen met jouw familie de leukste avonturen.

pantropica

Lori Bush

Ontdek in de Lori Bush een wereld met meer dan tachtig kleurrijke Lori's van de Blauwe Bergen en voer de papegaaitjes zelf met een voederbakje nectar. De Lori zal voorzichtig op jouw arm landen en zich tegoed doen aan de heerlijke nectar. Voor alle leeftijden een unieke ervaring!

Flamingo Lagoon

In de Flamingo Lagoon kun je als bezoeker vlak langs en tussen allerlei diersoorten lopen. Zoals de naam al zegt, wordt er hier geheerst door een grote groep Cubaanse flamingo’s, maar er leven ook andere diersoorten zoals de ringstaartmaki’s, de alpaca’s en grappige eendjes die gevoerd mogen worden.

toekan pantropica

Safrica

Terwijl jij de savanne nog afspeurt, heeft de ‘wachter’ in Safrica jouw binnenkomst allang gespot! Safrica is het domein van de stokstaartjesfamilie. In dit woestijnachtige gebied hebben de kleine roofdiertjes alle ruimte om er lekker op los te ravotten en showen ze graag hun grootste talent: graven!

Kinderactiviteiten

Pantropica is voor kinderen een ware ontdekkingstocht door de jungle. Naast spelen en kijken zijn er volop doe-dingen. Met vertrouwen op je eigen kompas of aan de hand van een avontuurlijke speurtocht kom je langs allerlei spannende activiteiten.

Jungletheater

Met een gelukje beland je tijdens jouw tocht door de tropen middenin een spectaculaire show in het Jungletheater. Het Jungletheater bevindt zich in het hart van de rimboe en staat bol van verrassingen. Het Jungletheater is alleen geopend tijdens shows. Bekijk de activiteitenkalender voor een overzicht van de shows.

panavontura pantropica

PanAvontura

In het waterrijke PanAvontura kunnen kids heerlijk klimmen en klauteren op allerlei speeltoestellen. Pomp water uit de grond en glij met een vaart van de glijbaan en spring met lianen over beekjes.

Amazonevijver en vissen voeren

Voer jij de meervallen en schilpadden met kleine rivierkreeftjes? In Pantropica leven ook talloze koikarpers die je kunt trakteren op een handje vissenvoer. 

Voor alle leeftijden

Pantropica is een cocktail van genieten, tropische natuur en cultuur, flowershoppen en lekker eten en drinken in het Junglerestaurant. Kinderen kunnen meedoen aan een spannende speurtocht en lekker ravotten in de indoorspeeltuin PanAvontura. 

pantropica

Kinderfeestjes

Met de aapjes door de bomen slingeren, vleesetende planten ontwijken en eindeloos ravotten in de speeltuin? Vier jouw kinderfeestje middenin de jungle van Pantropica en kruip samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes in de huid van een echte ranger.

Pantropica biedt verschillende kinderfeestjes aan. Er zijn ook diverse uitbreidingsmogelijkheden op de kinderfeestje arrangementen.

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor